Şimdi Ara

*****SATILIK 26' SAMSUNG T260HD FULL HD MONİTÖR - SON FIRSAT 450TL*****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky.Walker -- 15 Ekim 2012; 23:44:50 >

• Hayırlı satışlar dilerim hemşehrim

Sözünün eri sağlam satıcı.Almayı düşünenlere tavsiye ederim
  • @WasteLand Teşekkür ederim dostum.
  • 20 inch Samsung 206bw var, takasa ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

20 inch Samsung 206bw var, takasa ne dersiniz?

Takas yoktur arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky.Walker -- 1 Ekim 2012; 22:22:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruTaLBoY

Kutulu ve içeriği var. Garantisi yok. Monitörde 1 adet pixel hatası var ama inanın göze batmıyor. Monitör o kadar büyükki farketmekte bile zorlanıyorsunuz. Onun haricinde herhangi bir sorunu yok. Monitör, TV, Multimedya olarak kullanabilecek çok nadir bir ürün. Bir ara DVI (Kasa) + VGA (Download PC) + Composit Çıkış (Xbox360) + HDMI (PS3) + Scart (Uydu Alıcı) bağlı olarak kullanıyordum. Peşin fiyatına taksitle almak isteyenler arkadaşlar için sanalpazar.com da ön onay karşılığı ilanda açabilirim. Kargo alıcıya ait.

En son Fiyat 500TL dir. Ay sonuna kadar satılmazsa satışdan çekiyorum. Pazarlık içeren mesajlara cevap vermeyeceğim.

DH İnceleme Linki:http://forum.donanimhaber.com/m_28978544/tm.htm

• 3 yıldan uzun bir süredir aynısını kullanıyorum all in one monitördür kendileri
    iyi satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil Pennywise

3 yıldan uzun bir süredir aynısını kullanıyorum all in one monitördür kendileri
    iyi satışlar

Teşekkür ederim. Gerçekten öyle süper monitör ama kimse kıymetini bilmiyor.
  • Pm

• Su cihazi verde alalim hocam:)

• Pmler cevaplandı satış devam ediyor.
  • Takip
  • DH'de 2. el piyasası ölmüş. hala satamadık. isteyen olursa sanalpazar üzerinden komisyonu ekleyerek ilanda açabilirim. ön ödeme koşuluyla tabi. taksitle alma imkanınızda olur.
  • Bendede vardı bunun Monitör olarak kullanabilen ve hdmı olarakta tv olan modelinden çok severek kullanmıştım ancak benim için hayli büyüktü..
  • quote:

Kutulu ve içeriği var. Fakat faturası yok ne yazıkki. Monitörde 1 adet pixel hatası var ama inanın göze batmıyor. Monitör o kadar büyük ki farketmekde bile zorlanıyorsunuz. Onun haricinde herhangi bir sorunu yok. Monitör, TV, Multimedya olarak kullanabilecek çok nadir bir ürün. Bir ara DVI (Kasa) + VGA (Download PC) + Composit Çıkış (Xbox360) + HDMI (PS3) + Scart (Uydu Alıcı) bağlı olarak kullanıyordum. Kargo alıcıya ait.

Fiyat 450TL dir. İlk gelen alır. Pazarlık içeren mesajlara cevap vermeyeceğim.

Hocam birde monitörün kendi resmini ölü pikselini gösterir işaretli şeklinde ekleyebilir misiniz zahmet olmazsa? teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

quote:

Kutulu ve içeriği var. Fakat faturası yok ne yazıkki. Monitörde 1 adet pixel hatası var ama inanın göze batmıyor. Monitör o kadar büyük ki farketmekde bile zorlanıyorsunuz. Onun haricinde herhangi bir sorunu yok. Monitör, TV, Multimedya olarak kullanabilecek çok nadir bir ürün. Bir ara DVI (Kasa) + VGA (Download PC) + Composit Çıkış (Xbox360) + HDMI (PS3) + Scart (Uydu Alıcı) bağlı olarak kullanıyordum. Kargo alıcıya ait.

Hocam birde monitörün kendi resmini ölü pikselini gösterir işaretli şeklinde ekleyebilir misiniz zahmet olmazsa? teşekkür ederim.

Dostum resmini çekiyorum ama belli olmuyor ki. çok çok yakından çekmem lazım bu seferde monitörün neresinde olduğunu anlayamazsınız bir anlamı olmaz. Bu ölü pixel olayına neden bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum gerçekten. kullanıma hiçbir şekilde etki etmiyor. 17 ve 19" olsa bir nebze anlarım ama 26" monitördeki bir pixel hatasının hiçbir rahatsız edici tarafı yok. öyle olsaydı ben zaten alınca direk geri gönderirdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

quote:

Dostum resmini çekiyorum ama belli olmuyor ki. çok çok yakından çekmem lazım bu seferde monitörün neresinde olduğunu anlayamazsınız bir anlamı olmaz. Bu ölü pixel olayına neden bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum gerçekten. kullanıma hiçbir şekilde etki etmiyor. 17 ve 19" olsa bir nebze anlarım ama 26" monitördeki bir pixel hatasının hiçbir rahatsız edici tarafı yok. öyle olsaydı ben zaten alınca direk geri gönderirdim.

pm attim abi

• Cevapladım.
  • quote:

Cevapladım.

pm atttim abi

• Satış devam ediyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.