Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK 26.500TL ASUS RTX3070 İ7 LAPTOP DAHA UCUZA BUL BEDAVAYA BIRAKAYIM Satın Al 6 Nisan 2025 11:10 1 1 SATILIK 26.500TL ASUS RTX3070 İ7 LAPTOP DAHA UCUZA BUL BEDAVAYA BIRAKAYIM Öncelikle bu fiyata Asus'tan RTX3070'li laptop bulamazsınız bunu belirtmek isterim. Cihazımın kozmetiği birkaç kılcal ufak çizik dışında tertemizdir. Kutusu garanti belgeleri mevcuttur. Eski kasa her yeri plastik olan Tuf'lar ile kıyaslamayınız. Cihazım yeni nesil Tuf'tur. Üst kapağı metaldir. Cihazda fan sesi veya ısınma kesinlikle yoktur. Cihazda 144Hz %100 sRGB renk doğruluğu çok yüksek aşırı kaliteli ekranı vardır. Cihazda i7 11.nesil canavar işlemci bulunuyor. i7 11370H 8 çekirdek işlemcisi mevcut. 16GB RAM ile gerek iş gerekse oyun gerek render konusunda hiçbir sorun yaşamazsınız. Cihazda Nvidia RTX3070 8GB VRAM'li ekran kartı mevcuttur. Cihazın Ultra ayarlarda açamayacağı oyun yok. Sadece oyun değil Lumion, Adobe, AutoCAD gibi mühendislik, edit programlarında da üst düzey performans göstermekte. Cihaz bu güce rağmen oldukça ince ve zarif bir cihaz. Cihazda 2 adet M.2 SSD bulunmaktadır. Saniyeler içerisinde açılmakta çok hızlı ve seri bir cihaz. Cihazda oyuncu laptoplarında kronik sorun olan batarya sorunu vardır. Şarjı gitmemekte. Onun dışında hiçbir sorunu yoktur. Her türlü işinizi görebilecek üst düzey bir cihazdır. Yalova veya Kocaeli'den elden teslim olur. Kaçırılmayacak cihazdır alıcısına hayırlı olsun.Sahibinden ve Letgo fiyatımdan 1.000 lira düşük olacak şekilde ilanı buraya açıyorum. Dediğim gibi ucuza bırakıyorum çünkü pazarlıkla 'o olur mu şu olur mu bu olur mu' 'son fiyat nedir' gibi söylemlerle uğraşmak istemiyorum. Kargo istenirse elimde kendi kutusu üstüne bir de laptop kutusunu içerisine alan kutular bulunuyor. Pıtpıtımda bol bol var. Kargolama da sorunsuzca yapabilirim. Cihazın her şeyini açık açık yazdım. Forum'a haftada bir kaç kez giriyorum Whatsapp üzerinden yazarsanız sevinirim. Kargo ücreti Türkiye geneli sabit 110TL'dir. Yurtiçi kargo ile kargoluyorum. Bilginize.Alacak kişi elini çabuk tutarsa sevinirim acil nakite ihtiyacım var. 25.000TL esnaf veriyor yoksa gidip ona satacağım.FİYAT: 26.500TL.Numaram: 0 501 354 5018Cihaza ait görseller:Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Yalova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS 4K OLED i7 1TB SSD 16GB RAM LAPTOP SATILIK 26.500TL ASUS RTX3070 İ7 LAPTOP DAHA UCUZA BUL BEDAVAYA BIRAKAYIM