Şimdi Ara

@@SATILIK 256MB 256BİT MSİ 7800GTX+TAKAS+İNDİRİM@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATILIK 256MB 256BİT MSİ 7800GTX+TAKAS MÜMKÜN

KARTIN KUTU İÇERİĞİ EKSİKSİZDİR GÜZEL KUTUSU VAR ÇANTA ŞEKLİNDE
    KARTIN GARANTİ DURUMUNU BİLMİYORUM KART TEMİZ VE SORUNSUZ ÇALIŞIR DURUMDADIR.
    İSTANBUL İÇİ TEST İMKANI VERİYORUM
    ANLAŞMALI KARGO VARDIR ARAS KARGO
    PERFORMANS OLARAK ATİ 1950PRODAN VE 7900GS, 8600GTSDEN DAHA İYİDİR

TAKAS OLARAK 8800GTS YADA 8800GT OLUR
    FİYATI:90YTL değil artık 85ytl

RESİMLERİ

@@SATILIK 256MB  256BİT MSİ 7800GTX+TAKAS+İNDİRİM@

@@SATILIK 256MB  256BİT MSİ 7800GTX+TAKAS+İNDİRİM@

REFARANS İSTEYENLER LİSTEDEN BEĞENSİNLER
    @-ece-@Hiper @ozyoldas @mkoyuncu @bahadır_bado @$idikli @FATALIST @flava @centerland @erginates @R@ @Public_Enemy @economyst @h2o @hellmarch @esenlik @hhg @sermet_eren @hirO @g_guleryuz @mrrain @mahony99@ serkanzencefil @rommedahll @eko75 @alobar @bayteo @eren @cemo91 @can2004 @bibioy01 @dargmen_computer @reıko @Cihan.Yılmaz @yyk @Turgut @darknessbug @brtana @recep41 @raıkonen @AbsoluteZero @kryeck @pegasus1881 @altwo @amddma @visualize @byramo @aliss @viperc @hovercraft @abdullahbjk @seso81 @sugarcocuk1 @fask_1984 @stat@ @cliorsi@ stevensons @ZEPHYR@ okko@ DATADOT@ @meryüzlü shaddack @Technics@ bitkinjön @tosunermc @snairs @Jacktripper @bytepire @Lepotan @adil07 @goofy17 @signomis @siradan @eagle_eagle @necropotance @19 @CoRaSpIRIN @ikista @madlive @pkart @***imp*** @S. YıLDıZ @sentanoo @RockmaN @ilidan @korci @GobliN @CyberKnigh @vaypcnet @qzwxec @darkreign @nastayashiTR @ikiekmekbisamsun @_vitaly_cl @orkemay @eppro @tiCCky @sQuDoomer @serper @örümcek3511 @halit61 @ercanwins @NEGA @o2lisu @m134 @{PeGaSuS} @icarus777 @tolgacem @leonist74 @2n4...4Life
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 12 Ağustos 2008; 0:25:47 >

• Kafanız Rahat Biçimde Gözünüz Arkada Kalmadan İstediğinizi Alıp Satabilirsiniz.

Arkadaşa Kefilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 9 Ağustos 2008; 15:20:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2n4...4Life

Kafanız Rahat Biçimde Gözünüz Arkada Kalmadan İstediğinizi Alıp Satabilirsiniz.

Arkadaşa Kefilim.

sen kefil olmasan alirdim hayirli satislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bur0 -- 9 Ağustos 2008; 17:36:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bur0

quote:

Orjinalden alıntı: 2n4...4Life

Kafanız Rahat Biçimde Gözünüz Arkada Kalmadan İstediğinizi Alıp Satabilirsiniz.

Arkadaşa Kefilim.

sen kefil olmasan alirdim hayirli satislar

Arkadaşım Neden İlanı Baltalıyorsun?...

Ayrıca Senle Hiçbir Alışverişimiz Olmamasına Rağmen, Hiçbirşey Bilmeden İnsan Karalama Kampanyası Nedir Böyle?

Ben Arkadaşa Kefilim Dedim Konu İle Ne Alakası Var Ben Sahtekarmıyım?...Şikayet Edildin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 9 Ağustos 2008; 18:38:46 >

• kusura bakmayin yanlis anlasilma oldu arkadasim kendisi saka yaparken icine ettik ilan sahibinden özür diliyorum
  • burhan hocam hayırlı satışlar .... herzaman en iyisini yapmak zorundamısın :)
  • saol mecit elimizden geldiğince
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPTAL
    6 yıl önce açıldı
    SATILIK msı 7600gt hdmi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eski ve kadim dostum @$idikli nikli yalçın kardeşime satılmıştr yarn teslim almaya gelcek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.