Bildirim
SATILIK 250GB IDE WESTERN DIGITAL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
kolay gelsin kardeşim hayırlı satışlar
arkadaşa kefilim,forumdaki güvenilir arkadaşlardan biridir -
120gb ide ile takas edermisin dicem etmicen tabe -
garanti varsa 100 ytl -
pm attım -
quote:
Orjinalden alıntı: partyboy
garanti varsa 100 ytl
puhahahaha
insanda biraz utanma olur be kardeşim aynı teklifi ben sana yapsam ne bu yaboş boş konuşmayanlar gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaBeRgE -- 30 Ekim 2005, 18:26:59 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orjinalden alıntı: necat
arkadaşa kefilim,forumdaki güvenilir arkadaşlardan biridir
abi sağolasın herşey için sana satalım yaw______________________________
-
Benden aldığın hdd değilmi faberge. O güzelim western digital satılır mı beah. Neyse alan ballıya hayırlı olsun :D ... Arkadaşlar ben o hdd yi gold yada eksen bilgisayardan almıştım kadıköyden(hangisinden aldığımı hatırlamıyoru). faturaları saklamak gibi bir adetim olmadığından verememiştim faberge'ye. Bir arıza durumu yaşarsanız ki inşallah yaşamazsınız, bu firmalara giderek ürünün üzerindeki seri numarasından ürün satışını teyit ettirip garanti olayını hallettirebilirsiniz.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Kerub
Benden aldığın hdd değilmi faberge. O güzelim western digital satılır mı beah. Neyse alan ballıya hayırlı olsun :D ...Arkadaşlar ben o hdd yi gold yada eksen bilgisayardan almıştım kadıköyden(hangisinden aldığımı hatırlamıyoru). faturaları saklamak gibi bir adetim olmadığından verememiştim faberge'ye. Bir arıza durumu yaşarsanız ki inşallah yaşamazsınız, bu firmalara giderek ürünün üzerindeki seri numarasından ürün satışını teyit ettirip garanti olayını hallettirebilirsiniz.
abisi herşey için çok sağol bana çok yararın dokundu bu forum sayesinde tanıdığım sayılı abilerimdensin______________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: FaBeRgE
quote:
abi sağolasın herşey için sana satalım yaw
bana 80 gb bile fazla yaw.ben bunu alsam içinde kaybolurum
-
quote:
quote:
quote:
abi sağolasın herşey için sana satalım yaw
bana 80 gb bile fazla yaw.ben bunu alsam içinde kaybolurum
quote:
Orjinalden alıntı: partyboy
garanti varsa 100 ytl
puhahahaha
insanda biraz utanma olur be kardeşim aynı teklifi ben sana yapsam ne bu yaboş boş konuşmayanlar gelsin
Kardes o kadar haklisinki..
bende bi ilan vereyim dedim para lazimdi 160gb hdd. adamin biri kalkti 100 ytl veririm dedi.
insanda utanma olur... sikilma olur... yuzu falan kizarir.
cani sikilan ilanlara mesaj atiyor. delirtiyorlar adami.
adam potansiyel alicilari dahi fiyati alakasiz manipule ederek kacirtiyor, sanki olmasi gereken fiyat oymus biz adam kazikliyormusuz!! gibi milletin aklini karistiriyor.
sikayet ettim bilmemne oldu... olan sonunda bana oldu... ilanim editlendi.
fiyatin guzel. umarim guzelce satarsin.
kolay gelsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X