Şimdi Ara

*** SATILIK 25 TL P4 SİSTEM ..BAYRAM FIRSATI***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar dilerim...Öncelikle herkese keyifli forumlar....

Elimde P4 sistem mevcut ve ihtiyacı olan bir kişiye ( öğrenci / okul / download sistemi arayan ) uygun koşullarda satmak istiyorum....

Sistemin özelliklerini yazmam gerekirse :

İŞLEMCİ : P4 2.26 ghz 478 pin

ANAKART : MSİ 661FM2 -LSR

RAM : 512mb ddr400

EKRAN KARTI : AGP RADEON 9550 256 MB

PSU : p4 300 WATT

DVD Okuyucu : Lg marka beyaz

KASA : Matx model bir kasa var eski ama ihtiyacı olan arkadaşa yetecektir diye düşün

RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ YAZICI

Eğer istenirse elimde SADECE XP İŞLETİM SİSTEMİNDE ÇALIŞAN ( WİN 7 DRİVER BULAMADIM O YÜZDEN ) BENQ CM3500 MULTİFUNCTİON model 3 in 1 ( YAZICI / FOTOKOPİ / TARAYICI ) özellikli yazıcıda vardır... Kartuşlarını doldurmuştum ve fazla çıktı almadım ...Ve yanında 2 adet de ekstra kartuş ( boş olarak ) vereceğim...

BENQ CM 3500 RESİMLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu şekilde sistem ve yazıcı alınırsa FİYAT : 45 liradan gerçektende ihtiyacı olan birine vermek istiyorum....

Karşılıklı anlayış çerçevesinde tüm sorularınızı görüşlerinizi istediklerinizi bana PM YOLUYLA İLETEBİLİRSİNİZ...

TÜRKİYE'NİN HER YERİNE KARGO BANA AİT ...ÜCRETSİZDİR !!!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerbostan007 -- 10 Ekim 2013; 15:55:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerbostan007

Merhabalar dilerim...Öncelikle herkese keyifli forumlar....

Elimde P4 sistem mevcut ve ihtiyacı olan bir kişiye ( öğrenci / okul / download sistemi arayan ) uygun koşullarda satmak istiyorum....

Sistemin özelliklerini yazmam gerekirse :

İŞLEMCİ : P4 2.26 ghz 478 pin

ANAKART : MSİ 661FM2 -LSR

RAM : 512mb ddr400

EKRAN KARTI : AGP RADEON 9550 256 MB

PSU : p4 300 WATT

DVD Okuyucu : Lg marka beyaz

KASA : Matx model bir kasa var eski ama ihtiyacı olan arkadaşa yetecektir diye düşünüyorum

RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ

RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ YAZICI

Eğer istenirse elimde SADECE XP İŞLETİM SİSTEMİNDE ÇALIŞAN ( WİN 7 DRİVER BULAMADIM O YÜZDEN ) BENQ CM3500 MULTİFUNCTİON model 3 in 1 ( YAZICI / FOTOKOPİ / TARAYICI ) özellikli yazıcıda vardır... Kartuşlarını doldurmuştum ve fazla çıktı almadım ...Ve yanında 2 adet de ekstra kartuş ( boş olarak ) vereceğim...

BENQ CM 3500 RESİMLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu şekilde sistem ve yazıcı alınırsa FİYAT : 65 liradan gerçektende ihtiyacı olan birine vermek istiyorum....

Karşılıklı anlayış çerçevesinde tüm sorularınızı görüşlerinizi istediklerinizi bana PM YOLUYLA İLETEBİLİRSİNİZ...

TÜRKİYE'NİN HER YERİNE KARGO BANA AİT ...ÜCRETSİZDİR !!!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Sistem için son fiyatı alabilirmiyim ihtiyacım varda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayret elindeki p4'ü külçe altın zannetmeyen biri çıktı! şaşırdım. ilan çok güzel 45 tl kargo beleş. lakin bazı sorular var:

1) kasanın yan kapağı var mı 2) sistem fanı var mı, 3) sistem fanı yoksa psu fanı kasanın arkasında mı yoksa kasa içine mi bakıyor, kasanın arkasındaysa psunun kasa içindeki kısmında delikler var mı yoksa tamamen kapalı mı 4) kasanın önündeki bembeyaz çirkin şey çıkabiliyor mu çıkarsa yerine optik sürücü tam olarak takılabiliyor mu, yada onu ahirete kadar kapalı tutabileceğimiz bir kapak var mı boşta 5) ramlar resimde görüldüğü gibi 1 adet 512 şeklinde midir öyleyse hızı nedir yanına bi tane daha koymak için ilan bakıp öne göre alıcaz çünkü 6) resimde cpu neden yoktur, ayrı mı durmaktadır, ayrıysa zira termal solüsyon için ayrı kargo vermeyek onu da siz temin edin ve cpu fanı mevcut mu tabii ki

şimdilik aklıma gelenler bunlar. iyi fiyat veren satıcı, iyi cevap veren satıcıyla aynı kişi olursa, voltran kurulabilir. bende 1.4 ghz 384 ramlı cihaz var haliyle çok istekli alıcı değilim yani, cevap vermemek serbest. daha iyi bişey arıyorum ama külçe altın sahiplerinden gına geldi, en azından daha temiz bi kasaya transfer olurum. kolay gelsin :)

• ralfuser R kullanıcısına yanıt
    Öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ederim...Şimdi sistem ile alakalı sorulanlar olmuştu daha öncede ben yine yazayım akıllarda şüphe kalmasın...sistem upgrade sonucunda boşa çıkmıştır...En son XP işletim sistemi yüklüydü ve sorunsuz kullanmaktaydım...Yani sistemde hdd dışında eksik yok...
    şimdi sizin sorularınıza cevap vermek gerekirse...

1) kasanın yan kapağı var mı = kasanın yan kapağı maalesef yoktur...

2) sistem fanı var mı = Sistemde takılı fan yoktur...

3) sistem fanı yoksa psu fanı kasanın arkasında mı yoksa kasa içine mi bakıyor, kasanın arkasındaysa psunun kasa içindeki kısmında delikler var mı yoksa tamamen kapalı mı = psu fanı arka tarafa bakıyor sadece kabloların olduğu yerde ızgara delikleri var ..

4) kasanın önündeki bembeyaz çirkin şey çıkabiliyor mu çıkarsa yerine optik sürücü tam olarak takılabiliyor mu, yada onu ahirete kadar kapalı tutabileceğimiz bir kapak var mı boşta = O beyaz şey çıkmıyor orası kasa açma tuşlarının olduğu yer sabit...beyaz olanda metalik bir parça yapıştırma olsa gerek...ama sökerseniz görüntü ne derece değişir size kalmış...optik sürücü için üst taraftaki yerler mevcut...

5) ramlar resimde görüldüğü gibi 1 adet 512 şeklinde midir öyleyse hızı nedir yanına bi tane daha koymak için ilan bakıp öne göre alıcaz çünkü = ram ile ilgili yazayım ... veritech VM512MBDDR400 tek parça 512 mb ddr 400

6) resimde cpu neden yoktur, ayrı mı durmaktadır, ayrıysa zira termal solüsyon için ayrı kargo vermeyek onu da siz temin edin ve cpu fanı mevcut mu tabii ki = resimde cpu var aslında göremediniz sanırım...anakartın üstünde ...fanı çıkardım ki görünsün diye akıllarda şüphe kalmasın...cpu orjinal fanı mevcut tabikide...termal macun sürülmüştü fakat yenilenmesi lazım elimde şu an için yok inanın ama olursa ayarlarım sorun değil...

• voltran oluştu ama ben cpu'yu görmediğim gibi hdd'yi de görmemişim. mevcut eksikler ve o beyaz şeyle yaşama riski bana epey ağır geldi. yine de sonuç olumluya dönerse ilanınızı değerlendirmek için elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın. bol miktarda saygılar :)
  • ralfuser R kullanıcısına yanıt
    Görüşleriniz ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim ...hayırlısı olsun inşallah görüşmek dileğiyle...saygılar...
  • Pm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almak için pm atıldı cevp bekleniyor

edit saticiyla anlasildi kargo yapilmasi bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 11 Ekim 2013; 15:53:32 >
  • hocam kargoya verdinizmi

pm lere cevap vermiyorsunuz

çok teşekkürler ürün elime ulaşmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 4 Kasım 2013; 15:26:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.