Şimdi Ara

SATILIK 2160 puan, BigBang kazandim! Wiw3, Oyun Elcisi ve Camiaya 10 yeni oyuncu kattım basarili super hesap!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle sunu belirteyim karakteri fazla ilgilenemedigimden ve yogun bir donem gecirecegimden satmak istiyorum. Kafam oyunda kalmasin istiyorum.

    Isim: Rafael Ocean
    ID: 573496
    VIP bitis tarihi: 17.07.2016
    Suistimal seviyesi: 0
    Hesapta ki karakter sayisi (ana karakter dahil): 8 (1 adet kimsenin goremeyecegi hesaba bagli akraba karakteri)

    Basit detaylar yukarida ki gibidir. Ana karakter de 1 adet kir evi, 1 adet sirket ve sirketin icinde de 1 adet restoran bulunmaktadir. Karakter oyunda sadece 5 kiside olan Beklenenin Otesinde basarisini almaya cok yakindir, yaklasik 100 tane basarili reklam tanitimi vardir oyun elcisinin tekrari diyebilecegimiz. Cok az bir miktar kaldi, alacak kisiye bu basariyi ucret karsiligi aldirabilirim. Artik kendim icin ugrasmak istemiyorum. Cok yorucu bir is. Karakterin aktif bir #25. sirada bulunan elektronika grubu mevcuttur. Ve repartuvarda kullanilmaya hazir 10 tane hit. Ayrica karakterin ustalik haric tum ozellilleri mukemmel yani maksimum seviyede (cekicilik, dis gorunus, ses, muzik yetenegi, zeka, bunye ve guc)

    Zor muzik basarilarina sahipdir. Ornek olarak Big Bang'i Kazandım, Kim Kazanıyor Listesi'nde 3. oldum, 100 Mükemmel Prodüksiyon, Big Bang'de Müzik Türünün En İyisi!
    The Devil Went Down to Georgia
    gibi alinmasi zor muzik basarilarina sahip olup alinmasi kolay olan Mukemmel Dunya Turu ve Fevklade Dunya turu gibi alinmasi kolay basarilari yoktur. 1-2 tur da bu basarilari alabilirsiniz. Ayrica suan sadece 35 kiside olan ve artik alinmasi mumkun olmayan Camiaya 10 yeni oyuncu kattım basarisina sahiptir! Muzik yetenekleri kusursuzdur!

    Gelelim hesabin diger karakterlerine:
    Hesapda ki 8 karakterden 7si +18dir. Ve bu 7 karakterden 2 tanesi TGH yani The Great Heist'de bulunan karakterderdir. Bunlardan bi tanesi

    Mark Johnson. Suc yetenekleri tam, tum suc basarilarini almis, sadece 19 kiside olup 2010'dan yada kimsenin alamadigi 10 defa kanundan kactim! basarinina ve Oyun Elcisi basarisina sahip bir suc karakteri. Dedigim gibi suc yetenekleri ve ekipmanlari tam! Uzerinde ki en kaliteli item mukemmel kalitede ki steteskop!

    Diger karakter ise Berna Black, bu karakterin de suc yetenekleri tam olup cogu suc basarisini almistir!

    Bahsedebilecegim diger bir karakter Daniel Ocean, elektronika bunyesinde muzik yetenekleri tam olup bir baltaya sap olmayi bekliyor!

    Diger karakterler icin bahsedebilecegim cok sey yok. Detaylar icin pm!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zLucas -- 12 Haziran 2016; 0:36:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.