Şimdi Ara

SATILIK 2008 Megane 2 Dizel Otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı yeniden satışa çıkardım. Fiyatı sondur. 1kuruş daha inmem. Zamanında bu fiyata alıcısı çıkmıştı ancak ben vermemiştim. Şimdi nakite ihtiyacım var. İlgilenen olursa kesinlikle pazarlık düşünmesin. Yer Bursa. Tel:0546 432 432 9

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ihtiyactan-acil-dizel-otomatik-100-hp-2008-model-megane-sedan-116279949/detay
    İlan No 116279949

• Hocam km si yuksek olmasa ben almistim araci.Hayirli olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar,

Aslında dizel motor 500.000-600.000 km'leri rahatlıkla devirir hiç sorun olmaz. motordan yana temiz kullanılmıs bir dizel arac alınır hiç sorun da cıkarmaz.
    ama milletimiz dizel arac kullanmayı bilmiyor, artı olarak satmayı dusundugunuzde de km yüksek deniyor ve kolay kolay satılmıyor, herkese de bu durum ölü yatırım olarak geliyor haklı olarak. dizel arac almak bu yuzden mantıklı gelmiyor, 10.000 de alacaksın 70-80.000 de satacaksın artısı hep zarar ettiriyor ne yazıkki ama aslında hakkı olan bu degildir.
    Hayırlı satıslar kardesim
  • Benden önceki kullanan okadar km yapmış. Ancak uzun yolda (istanbul-ankara) arası yapılmış o km. O yüzden önemsemedim ben. Yıllık 30bin km ortalaması. Bu da dizel bir araç için çok da fazla değil bence.
    Eski sahibine güvenmiyo olsam ve aracı inceletmemiş olsam ben de almazdım. Ancak ben bu aracı alırken çok düşük km'si olan ancak motoru yarı ömründe araçlarda buldum. Önemli olan motorun durumu. Nasıl kullanıldığı.
  • kesinlikle dedigin gibi.

Mesela değişen konusu da öyle. bence bir parça düzeltilip macunlanıp boyanması yerine orjinal parça ile serviste degişmesi çok daha iyidir. boya kalitesi, kaporta kalitesi acısından ama aracta degişen varsa satamıyoruz ya da cok fiyatı düşüyor. ne yapıcaz? rezil parçayı düzelttirip avuc avuc macun doldurtturup boyatıp oyle satacagız bizim milletimiz bunu istiyor cunku orjinal olacak boyle.
    hayırlısı artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

kesinlikle dedigin gibi.

Mesela değişen konusu da öyle. bence bir parça düzeltilip macunlanıp boyanması yerine orjinal parça ile serviste degişmesi çok daha iyidir. boya kalitesi, kaporta kalitesi acısından ama aracta degişen varsa satamıyoruz ya da cok fiyatı düşüyor. ne yapıcaz? rezil parçayı düzelttirip avuc avuc macun doldurtturup boyatıp oyle satacagız bizim milletimiz bunu istiyor cunku orjinal olacak boyle.
    hayırlısı artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan1985

Arkadaşlar aracımı yeniden satışa çıkardım. Fiyatı sondur. 1kuruş daha inmem. Zamanında bu fiyata alıcısı çıkmıştı ancak ben vermemiştim. Şimdi nakite ihtiyacım var. İlgilenen olursa kesinlikle pazarlık düşünmesin. Yer Bursa. Tel:0546 432 432 9

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ihtiyactan-acil-dizel-otomatik-100-hp-2008-model-megane-sedan-116279949/detay
    İlan No 116279949

Ilana manuel yazmışsın o yüzden otomatik aratan goremeyecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Söyleyince farkettim. Hemen düzelteyim. Saolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

kesinlikle dedigin gibi.

hayırlısı artık...

kesinlikle katılıyorum, 100,000 km den sonra araba bitmiş gözüyle bakılıyor, birde orjinal değişen parça varsa heleki mekanik olmayan kapartoda allaaaaah enterasan bir milletiz valla

• E bu durum kulaktan dolma bilgilerle "arabadan iyi anlayan insanlar" yüzünden olan bir durum. Biz kahvede okey oynarken devlet kurtaran; ülke yöneten milletiz.
    Km yüksekse ; motor bitmiiştir uzak dur.
    boyalıysa; çizikten boyanmıştır nolacak,
    değişeni varsa; kesin ciddi kazadır alınmaz!

Ya bi bak incele belki 150bin km yapmış araç 50bindeki araçtan daha iyidir. Kullanıma göre değişir. 50bindeki araç nasıl kullanılmış? motor yorulmuş mu? Dizel araca 500 bin km ömür biçilir ama kimisi 250binde motoru yer bitirir kimisi 700bine kadar kullanır.
    Boya; arkadaş ne boyası? (sahibindendeki zekilerin "tmeizlik boyası" olabilir ) Neresi boyanmış? sadece boya mı? yoksa düzeltme falan var mı?
    Değişen; Bence bir parça düzeltilip boyanması yerine serviste orjinal parça takılmışsa daha makbuldür. Değişecek kadar zarar görmese de kaskolar parça değiştiriyo. Her değişen parça ciddi kaza değildir... Kaput değişmişse motor zarar görmüştür.... Yok ya nerden biliyon? Hiç motora zarar gelmeden değişmek zorunda kalmış olabilir.

Kısacası; genelleme ile şurası boyalı araç alınmaz şu km üstü alınmaz gibi hurafelerle araç alanlar belki istediği araca binemiyo. Al beğendiğin aracı 1 kaportaya baktır 2 motora baktır yeter.

Aracımı birkaç gün içersinde (inşallah) satmak zorunda kalmayacağım. Beklediğim haberlerin iyi olması için dua edin.

• Hemşerim ne yaptın , satabildin mi arabanı..?

selamlar

mp
  • Aracı soran çok ancak henüz alıcısı çıkmadı. 26,500'e kadar veren oldu ancak 27den inmem artık. Durumları da yavaş yavaş toparladım artık 27 veren olursa satarım; vermezlerse binerim. Okadar aciliyeti kalmadı.
  • http://www.sahibinden.com/renault-megane-1.5-dci-expression/dizel/yari-otomatik,otomatik?hasPhoto=true&a4_min=100000&a5_min=2008&a706=32474&a4_max=140000&sorting=price_asc&a5_max=2008
    ilanlara baktımda boyalı, kazalı, araçlar bile benden daha pahalı satıyo. En düşük fiyatlı temiz araç benimki :)

• Aracımı satmaktan vazgeçtim. Herkese iyi alışverişler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.