Şimdi Ara

Satılık 2 PS3 Oyunu-Satılmıstır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1-Killzone 2>>> Satıldı
    2-Killzone 3>>> Satıldı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematiche -- 24 Mayıs 2012; 23:52:03 >

• Gta 4 complete ve bf3 ile takas yapmak isterim uygunsa lbp2 fifa11 f1 2010 verebilirim yada lbp2+ gow collection olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChineseTranslator -- 24 Mayıs 2012; 0:13:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta,

2010 FIFA WORLD CUP

God of War III

NIER

Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Black Ops

oyunlarını aldım elden. Sohbetiyle, samimiyetiyle çok iyi bir arkadaştır kendisi. Sattığı oyunların fiyatları yanında bir de oyunların temizliğini görünce, eklediği oyunlardan da istediğim olunca hemen dört adet daha oyun ayırttım kendisinden. Oldukça güvenilir ve oyunları temiz kullanan bir arkadaş. Kendisine hem uygun fiyatları hem de iyi niyeti için teşekkür ediyorum, güvenilir bir satıcıdır.

Daha alışverişimiz olacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Geçen hafta,

2010 FIFA WORLD CUP

God of War III

NIER

Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Black Ops

oyunlarını aldım elden. Sohbetiyle, samimiyetiyle çok iyi bir arkadaştır kendisi. Sattığı oyunların fiyatları yanında bir de oyunların temizliğini görünce, eklediği oyunlardan da istediğim olunca hemen dört adet daha oyun ayırttım kendisinden. Oldukça güvenilir ve oyunları temiz kullanan bir arkadaş. Kendisine hem uygun fiyatları hem de iyi niyeti için teşekkür ediyorum, güvenilir bir satıcıdır.

Daha alışverişimiz olacaktır...

EyvAllah kardesim.. Aynı düsünceleri paylasıyorum.. Memnun olduysan ne mutlu. Her zaman bekleriz bir cay icmeye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.