Şimdi Ara

SATILIK: 2 HAFTALIK SAMSUNG SF 310 LAPTOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle gereksiz mesaj yollanmamasını rica ederim.

Ayrıca TAKAS YOKTUR!!

Ürünü 25 Mart 2011 Tarihinde Vatan Bilgilsayar Avcılar şubesinden satın aldım. Ekranı 13,3" . Daha önce 14,1" Laptop kullandığımdan bir fark olmaz sanmıştım ama
    maalesef öyle olmadı. Günde 12 Saat kadar ekran karşısında yazışma takip edince sıkıntı oluşuyor haliyle ekranın ufaklığından.

Samsung'un bu kalitede bir laptop üretmesinden ve kullanmaktan çok memnunum. O yüzden aynı laptopun 15,6" modelini satın almak istiyorum. Laptopta ne ısınma ne fan sesi en ufak bir kullanım rahatsızlığı veren bir yer yok. Hatta normal çalışmada ses duymak için kulağı iyice klavyeye yakınlaştırmak gerekiyor ki çalıştığını anlayabilesiniz.

Fiyat şu anda vatanda 1.610 TL . Ben satın aldığımda indirim vardı ve bana 1.500 TL gibi bir rakama mal oldu. Benim istediğim fiyat 1.350 TL. En ufak bir çizik vs. yoktur. Tüm kutu ve içeriği ile verilecektir. İsteyen olursa çok güzel ve kaliteli bir de çanta satın almıştım 94 TL'ye Vatandan, onu 80 TL'ye satabilirim.

Özellikleri genel olarak Bu Linkten görebilirsiniz :http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-sf310-s01tr-sf310-core-i3-380m-2.53ghz-4gb-ddr3-320gb-512mb-g310m-13.3-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52064

Ürünün Bataryası 9 Cell ( Dahili, Apple notebooklardaki gibi dedi satıcı ama hiç kullanmadığımdan mac'leri bilmiyorum ) ve normal yazışma vs. için kullandığımda
    ( ekran parlaklığı 2 - 3 kademe kısık ) 4 saat 45 Dk. gibi bir süre kullanmıştım ki daha %25 kadar batarya doluydu.

Bu arada 2 ekran kartı var. Birisi Nvidia G310M diğeri de Intel HD dahili. Dolayısıyla performans istemeyen işlerde onboard ekran kartı devrede.
    Ses, ısı yok. Üzerinde Ses seviyesi ayarlama ile ilgili 3 kısa yol tuşu ve Wireless kapatıp açma düğmesi mevcut ki benim aradığım türden özellik.

Pazarlık çok az mevcuttur. Resimler aşağıdadır. Yerim Beylikdüzü. Ben aynı laptopun 15,6" modelini satın alacağım zira çok hoşuma gitti bu model.
    İstediğim fiyatı alacak arkadaş kredi kartından ödeyebilir ben de üstünü tamamlar bu modelden satın alabilirim Vatanbilgisayardan. Hangisi işine gelirse.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qube26 -- 12 Nisan 2011; 11:08:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • Pm yanıtlandı.

• Satışa devam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.