Şimdi Ara

SATILIK 2 çekirdek, 1 gb ekran kartı, 2 gb ram, 19' LCD monitör => 500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar çok acil paraya ihtiyacım olduğu için evde duran masaüstü bilgisayarımı satıyorum. Öğrenci olduğumdan dolayı bilgisayarı aldıktan sonra okul için başka şehire gittim ve pek kullanmadım diyebilirim. Kasa,monitör hepsi sağlam ve performans olarak da düşük bir bilgisayar değil. En son Medal Of Honos 2010, Pes 2012 oynadım ve sorunsuz çalıştırıyor. Kaldı ki bu özelliklerle çok çok üst düzey bir performans beklenmemeli. Ama yarı yolda da bırakmayacağını düşünüyorum. Özellikler başlıkta belirttiğim gibi tek slot 2 gb ram, Ati Radeon HD 2450 1 gb ekran kartı, Casper 19" Lcd monitör, 320 gb harddisk, klavye,mouse,hp renkli yazıcı.. Bu özellikler için 500 TL gibi bir ücret istemekteyim. Şu anda resim koyamıyorum çünkü final haftası olduğu için eve gidemiyorum pek. Ama en kısa zamanda halledeceğim. İlgilenen arkadaşlar telefon yolu ile ulaşabilirler... Hayırlı satışlar

Erhan => 0541 234 50 25
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• anakartın işlemci ve ramlerin serilerini de yazarsanız ayrıca iyi olur düşüncesindeyim kardeş hayırlı satışlar dilerim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.