Şimdi Ara

Satılık 2 Aylık Creative X-fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-e 7.1 Ses Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün elimde 2 adet var oyüzden ihtiyaç fazlası Ürünü deneme amaçlı taktım kutusu v.s.s herşey var ürün herkezin tercih edeceği bir ürün değil bu ürün gerçekten kaliteli müzikten zevk almak isteyenlerin terciği olabilir
    Faturayı alan kişiye kestirecegim.

Düşündüğüm fiyat 380 tl ürnü taksit yapan herhengi bir yere koyabilirim pazarlık adettendir ciddi teklifleri bekliyorum

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du_m@N -- 18 Kasım 2011; 20:04:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Msj için teşekkürler benim elimdeki ürün ikinci el değil 2 aylık yazmam aldım denedim kutusuna koydum bu fiyata 12 ay taksit imkanıda olabilir
    pazarlık payı zaten var bu benim düşündüğüm fiyat tekliflere açığım saygılar...

Not : o ürünü hızlı aldan alıpta elinize geçme süreniz yaklaşık 20 gündür 3 iş günü kargo denen ürünler ellerinde yok ve bazen temin dahi edemiyorlar bi dip not olarak eklemek istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du_m@N -- 18 Kasım 2011; 10:52:38 >

• Başlıkları bu şekilde yazmayı hiç sevmem ama birçok alışveriş sitesi 2 -3 ünde teslim ediyor.

Sonuçta adımıza faturada vermeyeceksiniz ne kadar ikinci el değil desenizde ikinci el artık sonuçta paketi açmışsınız. Bu fiyata satabilirmisiniz? Bence satamazsınız.

Bu arada bu karttan bende istiyorum almak için bu başlığa girdim ama 2. el ürüne adıma fatura verilemiyorsa o ürün en fazla 300 eder.
  • İlginize teşekkür ederim o ürün teslim olayı başıma geldiği için oraya yazdım yoksa hiçbir yeri zan altında bırakmak yada
    ürünü satma çabası değil bir ürün almıştım 15 gün bekledim ve sonunda şikayetvar a şikayetimi bildirdikten sonra beni
    aradılar ve o üründen olmadgını ve baska ürün tavsiye edebileceklerinin söylediler neyse bu konu uzar gider ama msj ımı dikkatli okursanız
    alan kişiye fatura kestireceğimi yazmıştım heralde dikkatininzden kaçtı 300 tl de adına fatura kestirebileceğim bir ürün için çok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du_m@N -- 18 Kasım 2011; 20:16:22 >

• güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.