Şimdi Ara

Satılık 2 adet XFX 6950 2 GB Ekran Kartı ( Ankara )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Halen kullanmakta olduğum 2 adet XFX 6950 @ 6970 2GB marka ekran kartlarımı satıyorum. Kartlar anlaşıldığı üzere 6970' e modludur. İsterseniz 6970 şeklinde, eğer isterseniz de 6950 şeklinde kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece, kartın üzerindeki bios düğmesini değiştirmek.

Satılık 2 adet XFX 6950 2 GB Ekran Kartı ( Ankara )

Kartların garantileri Ocak 2013' e kadar devam etmektedir. Kutu ve kutu içerikleri tamdır, faturasıyla birlikte gönderilecektir. Kartlar, Cooler Master Haf X marka kasa içersinde kullanıldılar( ferah ve serin ). Hiçbir problemleri yok, ve gayet sorunsuz çalışmaktalar. Halen kasamda bu kartları kullandığım için, sizlere kartların kendi resimlerini paylaşamıyorum. Ancak yakın zamanda kartların kendi resimlerini konuya ekleyeceğim. Kartlar resimlerdeki kartların aynısıdır...

Neden sattığıma gelince ise iki tane 7950 alıp, crossfire yapmayı düşünüyorum...

Satılık 2 adet XFX 6950 2 GB Ekran Kartı ( Ankara )  Satılık 2 adet XFX 6950 2 GB Ekran Kartı ( Ankara )  Satılık 2 adet XFX 6950 2 GB Ekran Kartı ( Ankara )

Satılık 2 adet XFX 6950 2 GB Ekran Kartı ( Ankara )  Satılık 2 adet XFX 6950 2 GB Ekran Kartı ( Ankara )  Satılık 2 adet XFX 6950 2 GB Ekran Kartı ( Ankara )

Kartların bir tanesinin fiyatı 400 TL 'dir. Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum, o yüzden indirim yapamıyorum. Eğer kartlar satılmazlarsa da kullanmaya devam edeceğim.

Ankara içi elden teslim edebilirim, Ankara dışına ise kargo ücresini alıcı öder.

Teşekkür ederim...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 18 Ağustos 2012; 20:13:59 >

• pm
  • Cevapladım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.