Şimdi Ara

Satılık 2.5 Harici Diskler 1TB-500GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce ilan vermiştim ama biraz acemiliğime geldi, teklifler geldi ama satışı yapamadım. Daha derli toplu bir şekilde ilanı tekrar paylaşıyorum. Verdiğim fiyatlar son fiyatlar, indirim için yazmazsanız sevinirim. Satışı İstanbul(Avrupa-Bahçelievler) içinde elden yapabilirim. Herkese iyi alış-verişler.

Elimde hepsi 2.5 olmak üzere
    1 tane WD My Passport 1 TB(100 TL)(SATILDI)
     Satılık 2.5 Harici Diskler 1TB-500GB Satılık 2.5 Harici Diskler 1TB-500GB
    1 tane Samsung S2 Portable 3 500 GB(50 TL)(SATILDI)
    1 tane Toshiba 500 GB(SATMAMAYA KARAR VERDİM)

var. WD'de kılıf yok diğerlerinin kılıfı var. Toshiba laptop'umdan çıktı, dışındaki Nextstar kutuyu kendim aldım. Hepsinin bağlantı kabloları mevcut yanında vereceğim. Satış sebebim 2 tane 2 TB harddisk aldım derli toplu olsun diye. Yani düne kadar kullanıyordum harddiskleri kendim.

Hızları 5400. WD'da USB 3.0 yazıyor, diğerleri 2.0 olmalı.
    Samsung'un önbellek 16 mb, dönüş hızı 7200 RPM falan görünüyor. Öyle çok über bir alet olduğunu sanmıyorum, test ettiğim programın düzgün çalıştığından emin değilim.

Toshiba laptoptayken uzun süre server olarak hizmet verdiği için olsa gerek alarm verdi Kutusunu da düşününce bedavadan hallice bir şeye geliyor zaten. WD'in formatı yeni bitmişti, ısısının biraz daha yüksek çıkması ondan sanırım. 35 derece de çok değil. Neyse, mallar bunlar

İndirim Editi: Son verdiğim fiyatlardan daha yüksekleri gelse de satmamıştım. Ederini bulmadıkça satmamaya kararlıydım ama kenarda duracağına birilerinin işine yarasın. Daha önce indirim için özel mesaj yağıyordu şimdi de satış yöntemi için mesaj yağmasın lütfen, İstanbul Bahçelievler'de gelip elden alabilecek arkadaşlar yazsın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 25 Mayıs 2014; 11:32:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 TB Western Digital ve 500 GB Samsung'u @k850i arkadaşımıza sattım. Gayet kararlı bir şekilde çok da uzatmadan alış-verişi gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür ediyorum.

Elimde kutulu Toshiba kaldı, onun da fiyatını indirdim. 2 tane de 3.5 inch 1 TB masaüstü harddisk var. Test ettiğim yazılımda onlar da alarm verdi. Tanesini 40 TL'den satabilirim, durumları iyi değil ama ben güvenip kullanmıyorum.

İstanbul/Bahçelievler'de elden alabilecek arkadaşlar PM atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 19 Mayıs 2014; 16:34:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bende teşekkür ederim arkadasım zamanın da haberim oldasaydı ötekini de alırdım 3 güne kadar elime geçer heralde tekrar teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.