Şimdi Ara

[SATILDI] satılık 1tb ps4 2000 tll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 satılık 1tb ps4 2000 tll
    Bir hevesle yeni oyunlar çıkacak diye günlerce ilanlara bakıp araştırdım sabahlar ettim ve en sonunda uygun bol oyunlu bulup sipariş edip aldığım ps4 ümü üzülerek satıyorum ,sebebi ise optik ses çıkışının olmaması ve tam bir rezalet bu sony nin yaptığı resmen soykırım yapmışlar cihazın dna sını bozmuşlar asimile etmişler..ya sen sony sin nasıl böyle peylamazlık yaparsın..sesi tv den alın diyecekler olacaktır ama maalesef ses seksenlerde ki rasim öztekinin sesi gibi çıkıyor boğuk ve nedediği anlaşılmıyor,görüntüsüne lafım yok ama ses dijital olmalı benim için bu çok önemli...aldığımdan beri düzgün oynayamadım sinirden ses iğrenç..almak isteyenler için söyleyeyim ses dışında herşeyi mükemmel dijital oyunlar vardır forumda önce para sonra cihaz şeklinde ya da referansı fazla olan arkadaşa önce cihaz sonra para şeklinde alışveriş yapılabilir
    Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın, Kuşadası Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• hocam işinize karışmak gibi olmasın da... ben ps4 slimde lg 7.1 ses sistemini usb ses kartı üzerinden usb ile bağlıyorum bir araştırın isterseniz internetten. ses kalite kaybı da rahatsız edici değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Seko kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeş. Sağolasın

Satılık PS4 Pro 1Tb
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.