Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Temiz, sorunsuz üründür. Sistemden sökerken test ettim ve bir problemi yoktu. Yakın zamanda fotoğraf ekleyeceğim. Kutusu yoktur ancak şehir dışına kargo ile gönderilise, kargoda hasar almıyacak şekilde paketleyebilirim. İnceleme linki:http://www.vatanbilgisayar.com/wd-35-1tb-caviar-green-intellipower-sata-30-64mb-cache-harddisk.html Fiyat: 120 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK-1TB Caviar Green HDD KALAN PARÇALAR-ACİL_TOPLU ALIMDA İNDİRİM- 16 GB RAM + GTX590 !!RESİMLER EKLENDİ!! İNDİRİM--SATILIK- ZOTAC GTX590 EKRAN KARTI-KUTULU SATILIK QUAD CHANNEL(4 KANAL) 16 GB -1600MHz- RAM ( 4GB ŞEKLİNDE, TOPLAM 4 ADET)
Sistem varken, hd tune pro testi yaptım bir sorun yoktu ancak keşke fotoğraf çekseydim. Şu an sistemin yok maalesef. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK-1TB Caviar Green HDD KALAN PARÇALAR-ACİL_TOPLU ALIMDA İNDİRİM- 16 GB RAM + GTX590 !!RESİMLER EKLENDİ!! İNDİRİM--SATILIK- ZOTAC GTX590 EKRAN KARTI-KUTULU SATILIK QUAD CHANNEL(4 KANAL) 16 GB -1600MHz- RAM ( 4GB ŞEKLİNDE, TOPLAM 4 ADET)