Şimdi Ara

SATILIK 160 ytl'ye---Nokia 6630

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirden elden teslim edilir dışarıya kargo alıcıya aittir.Garantisi bitmiştir..Telefonda sonradan çıkacak sorunlarda ben sorunlu olamam size çalışır durumda verecegim içi açılmamıştır ve siyah orjinal kapagı üzerine takılı vaziyettedir..Kayıtlıdır.Kutu içerigi yoktur..Orjinal şarz aleti ile verecegim..

SAYGILARIMLA..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakandurden -- 14 Ekim 2007; 19:22:46 >

• Türkiyeden alınma değil mi?
  • Her telefon için geçerlidir bu. Bunu niye özellikle vurguladığınızı anlayamadım. Bir sorun mu var telefonda?
    quote:

Orjinalden alıntı: atakandurden

Telefonda sonradan çıkacak sorunlarda ben sorunlu olamam size çalışır durumda verecegim

• Türkiyeden alınma dostum..

Diger arkadaşın sorusuna gelince..Yok sorun yok millet o kadar kalaski daha önceden sattıgım telefondan biliyorum..Telefon bozuldu abi garantisi yok napim.Yaw dünya malı bozulur, bozulmaz..Bunun garantisini ben veremeyecegim için yazdım.Almışssınızdır cevabınızı umarım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Her telefon için geçerlidir bu. Bunu niye özellikle vurguladığınızı anlayamadım. Bir sorun mu var telefonda?
    quote:

Telefonda sonradan çıkacak sorunlarda ben sorunlu olamam size çalışır durumda verecegim

Bu arkadaşımızın gereksiz yorumu yüzünden bana msg lar gelmektedir.Arkadaşlar makinada bir sorun yoktur..Kargoya telefonu açık bir şekilde koyacagım..Telefonu doğru bir şekilde kullanırsanız zaten bir sorun çıkmayacaktır..Saygılarımla..

• yarın buca ya getirebilirmisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nervium

yarın buca ya getirebilirmisin ?

okulda oldugum için o tarafa gelemem çok ters ayrıca bilmiyorum oraları konak civarına gelebilirim..ama şu var istanbuldan ben sabah 11 otobüsüyle çıkıyorum yarın akşam izmirde olacagım o yüzden çarşamba günü konak civarı bana uygun olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK KAYITSIZ 5200 140 YTL
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nervium

yarın buca ya getirebilirmisin ?

okulda oldugum için o tarafa gelemem çok ters ayrıca bilmiyorum oraları konak civarına gelebilirim..ama şu var istanbuldan ben sabah 11 otobüsüyle çıkıyorum yarın akşam izmirde olacagım o yüzden çarşamba günü konak civarı bana uygun olabilir..

uğraşamam o kadar, iyi satışlar.
  • Arkadaşlar Telefon sorunsuzdur.. atakan olabiliteleri söylemiş. dünyada hiç bir şeyin garantisi yok malım sağlamdır sonradan bozulabilir demek sattığım mal bozuktur demek değil! gidip sıfır mal alırsın o da bozulabilir.. Olay bu.. Fiyatıda gayet makul..

iyi satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.