Şimdi Ara

Satılık 15 Ay Garantili Gigabyte Ma785GT-UD3H AMD Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 28/01/2010'da aldığım anakart 4 ay önce arızalandı ve 4 kez aynı arızadan dolayı servise gönderdiğim için yenisi ile değişim yapıldı. Bu 4 aylık süre içerisinde Notebook aldığım için kasayı dağıtmaya karar verdim. Notebook benim işimi görüyor. Garantisi normalde Ocak 2013'de bitmesi gerekiyor ancak servisde bekleme olduğu için Ocak ayına 2 ay kadar ekleme yapıldı. Yani Garanti Bitiş Tarihi : 8.3.2013 . Dediğim gibi Anakart yeni, Anakartı 150 TL'ye satmayı düşünüyorum çünkü gerçekten yeni bir kart. Sıfır'a yakın bir ürün alacaksınız. Kesinlikle sıfır demiyorum çünkü bir kez dahi açılmış olsa o ürün sıfır değildir. Bu yanlış özellikle ikinci el bölümünde çok fazla yapılıyor. Almak isteyen arkadaşlar Ö.M (PM) yolu ile ya da konu altında benimle irtibat kurabilirler. İstanbul'da elden teslim öncelikli tercih sebebidir. Get ilan da açılabilir.

Satış fiyatı: 150 TL Faturası, kutusu, sata kablosu, cd'si vs ürünle birlikte gönderilecektir. 1,5 Yıl kadar garantisi devam ediyor.

Bu arada anakartın Crossfire özelliği vardır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.