Şimdi Ara

Satılık 120gb ps3 çift kol+8 orjinal oyun GTA V FIFA 14 Dahil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar kendi kullandığım cihazımı satıyorum.Kozmetik olarak 10 üzerinden 9.5 alır.Yanında 2 kol veriyorum onlarında durumları gayet iyi hiçbir sorunu yoktur...Oyunlara gelirsek şöyle sıralıyım;
    GTA V
    FIFA 14
    GTA IV
    God of war 3
    FIFA 13
    Fight night champion
    Need for speed Most wanted
    Top Spin 4
    Oyunları hepsi gayet iyi durumdadır işe başladım ve oynamaya vaktim kalmadığı için satıyorum cihazımı...Cihazın kodu cech 2004a dır.Aşağıda resimede oyunları ve cihazın resmini görebilirsiniz.İstanbul dışına önce havale sonra kargo şeklinde yollayabilirim.

İSTEDİĞİM FİYAT 900 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat4444 -- 9 Ekim 2013; 16:26:20 >

• cihaz kopya oynatmaya müsait olmasina rağmen bu fiyatlara satilmaz bence oyunlari ayri cihazi ayri satiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat4444

Arkadaşlar kendi kullandığım cihazımı satıyorum.Kozmetik olarak 10 üzerinden 9.5 alır.Yanında 2 kol veriyorum onlarında durumları gayet iyi hiçbir sorunu yoktur...Oyunlara gelirsek şöyle sıralıyım;
    GTA V
    FIFA 14
    GTA IV
    God of war 3
    FIFA 13
    Fight night champion
    Need for speed Most wanted
    Top Spin 4
    Oyunları hepsi gayet iyi durumdadır işe başladım ve oynamaya vaktim kalmadığı için satıyorum cihazımı...Cihazın kodu cech 2004a dır.Aşağıda resimede oyunları ve cihazın resmini görebilirsiniz.İstanbul dışına önce havale sonra kargo şeklinde yollayabilirim.

İSTEDİĞİM FİYAT 900 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

gerçekten çok uygun fiyat. sadece oyunlar 500-550 lira eder. alan arkadaşa hayırlı olsun :)

• ciddi olarak pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.