Şimdi Ara

= DUVARA KENDİLİĞİNDEN TUTUNAN PROJEKSİYON PERDESİ 270X150CM 16:9 = (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
29
Favori
12.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • muratalagoz kullanıcısına yanıt

    Güzel bir uygulama olmuş hocam. Cihazınız direkt perdenin karşısında olduğu için yansıma yapacaktır.Bunu daha önce de belirtmiştim.Sizin kullanmış olduğunuz gri perdeden ben de kullanmıştım.Herkes için uygun olduğunu söyleyemem.Evet çok parlak bir görüntü sağlıyor fakat projeksiyonun perdenin tam karşısında olması gerek ve sizin de tam perdenin karşısında oturmanız gerek.Gözünüz projeksiyon cihazına ne kadar yakın olursa o derece parlaklık alabiliyorsunuz.Biraz bile yandan baktığınız zaman parlaklık azalıyor.Materyal de gri olduğu için beyaz perdeye kıyasla parlaklık daha da az oluyor. Ama siz güzelce tam kafanızın üstüne sabitlemişsiniz ideal bir görüntü alıyorsunuzdur muhtemelen.Statik perdeyle birlikte duvarda durması işin pratik tarafı olmuş.


    Bu da benim kıyaslamalı örnek videom.Sağdaki beyaz perde soldaki süper kontrast gri perde.



    = DUVARA KENDİLİĞİNDEN TUTUNAN PROJEKSİYON PERDESİ 270X150CM 16:9 =Ateri Kasediyoutube
    Super Contrast Projection Cloth vs Standart Matte White Projection Screen Optonma Hd36 1080p 3000 lumen Screen Size 80" At left: Super Contrast Projection Cloth At right : Standart Matte White Screen It have really high contrast , brighness and deep blacks but have narrow view angle.You need watch same line with projection.My room walls black painted. Demo with room lights off and on at night.
    https://www.youtube.com/watch?v=B2PnuJO7Sg4&ab_channel=AteriKasedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 22 Mart 2023; 22:30:8 >




  • aterikasedi kullanıcısına yanıt

    hocam daha önce benim karşıdan değil sağ çaprazdan bakıyordu projeksiyon cihazım, bu şekilde gri mat perdeden bile verim alamıyordum sizin perde direk karşıdan nasıl olur test etmedim açıkcası sağ çaprazdan bakıyordu onada , benim için en güzel tarafı pratikliği oldu şuan için her şey yolunda

  • takip

  • UST - Ultra kısa mesafe projeksiyon cihazı ile kullanımı.


    = DUVARA KENDİLİĞİNDEN TUTUNAN PROJEKSİYON PERDESİ 270X150CM 16:9 =


    = DUVARA KENDİLİĞİNDEN TUTUNAN PROJEKSİYON PERDESİ 270X150CM 16:9 =


    = DUVARA KENDİLİĞİNDEN TUTUNAN PROJEKSİYON PERDESİ 270X150CM 16:9 =


    = DUVARA KENDİLİĞİNDEN TUTUNAN PROJEKSİYON PERDESİ 270X150CM 16:9 =


    = DUVARA KENDİLİĞİNDEN TUTUNAN PROJEKSİYON PERDESİ 270X150CM 16:9 =


    = DUVARA KENDİLİĞİNDEN TUTUNAN PROJEKSİYON PERDESİ 270X150CM 16:9 =


    = DUVARA KENDİLİĞİNDEN TUTUNAN PROJEKSİYON PERDESİ 270X150CM 16:9 =Ateri Kasediyoutube
    Satın almak için arayabilir ya da whatsapptan yazabilirsiniz 0538 430 04 08 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Fixed Frame projeksiyon perdesi olarak kullanabileceğiniz özel bir kağıttır.Elektrostatiktir , duvara mıknatıs gibi kendiliğinden tutunur. Yüzeyinde yapıştırıcı yoktur. Duvara zarar vermez, iz yapmaz.Yapıştırıcıya, banta, matkaba, vidaya vs ihtiyaç yoktur. Tek yapmanız gereken duvara sürükleyip bırakmak. Mıknatıs gibi kolayca tutunacaktır. Pratik ve kullanışlıdır. İstenildiği zaman kolayca sökülebilir. Yüzeyi kuru bezle kolayca temizlenebilir. 16:9 formattadır. Ölçüleri 270x150cm. Köşeden köşeye 120" izleme boyutu sunar. Ürünler kapalı kutusunda ve sıfırdır. Görüntü kalitesi standart beyaz projeksiyon perdelerinin ayarındadır. Standart ledli veya ampullü, kısa mesafe, ultra kısa mesafe ya da lazer projeksiyon cihazlarınızın hepsiyle uyumludur. Kargo yapılır.
    https://www.youtube.com/watch?v=fVDBH9hqaQo&ab_channel=AteriKasedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 10 Nisan 2023; 21:18:42 >




  • Selam hocam, cıtalı perdeniz var mı? Yani bu perdeye çıta ekleyebilir misin. Tam tv gibi olsun diye bir kaç yerde görmüştüm. Çok şık duruyordu

    Bide bu perdeye direk karşıdan mı bakmak gerekiyor. Bazı yerlerde yandan bakınca görüntü kalitesi düşüyor hatta zor görüyorsun. Ama karşıdan bakınca çok net çok güzel. öyle bir durum sizin perdeniz içinde geçerli mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeyru -- 28 Kasım 2023; 8:14:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jeyru J kullanıcısına yanıt

    Selam. Çıtalı perdemiz yok malesef.Çıta eklenirse ağırlık yüzünden duvarda durmaz. Durması için çivi çakılması gerekir ya da duvara başka müdahalelerde bulunmak gerekir. Bu da bu perdenin vaadettiği özelliklere aykırı bi durum. Perdenin en önmeli özelliği hiçbirşeye gerek olmadan kendiliğinden duvarda sabit durabilmesi.


    Görüntü her açıdan aynı.Yandan da baksanız aynı , karşıdan da baksanız aynı kalitede görüntü alınıyor. Videoları izleyip görebilirsiniz bu durumu.

  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkürler. Ürünü yerinde görüp almayı düşünüyorum. En azından cihazımı da getirip deneyip görüntü farkını görürsem daha iyi olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jeyru J kullanıcısına yanıt

    Tabi mesaj atıyorum.

  • takip...

  • Takip...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu gri ürününüz mükemmel gözüküyor, onunla ilgili peki böyle pratik bir çözümünüz var mı yoksa her koşulda çerçeveleme mecburi mi? Mesela bir arkadaşın denediği gibi beyaz elektrostatik kağıdın üzerine yapıştırma gibi bir çözüm var mı güncel durumda satın almak istesek?

  • golemcan G kullanıcısına yanıt

    O gri perdeden satmıyorum artık hocam. Bi proje olarak başlamıştım ona fakat tutmayacağını anlayınca bıraktım. Dezavantajları biraz fazla. Çok pratik bir ürün değil. Çerçevelemek gerek ya da arkadaşın da yaptığı gibi önce bu statik perdeyi duvara sabitleyip gri perdeyi de onun üstüne asacaksınız. Asıl özelliği olan parlak görüntüyü yakalayabilmek için ise perdenin tam karşısına oturmanız gerekiyor. 3-5 derece bile sapsanız parlaklık kayboluyor. Standart bir kumaştan farkı kalmıyor. Biraz meşakkatli iş açıkçası.


    Bu arada bu gri perdeyi deneyen arkadaş statik perdenin parlaklığından şikayet etmişti. An itibariyle artık parlama yapmayan mat perde seçeneğimiz de var. Aynı ölçülerde ve aynı özelliklerde. Tek farkı mat olması.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 3 Şubat 2024; 6:20:6 >
  • Hocam peki bunun gain oranını ölçme şansınız oldu mu hiç daha önce?

  • golemcan G kullanıcısına yanıt

    Gain oranı 1. Ne yansıtırsanız direkt onu veriyor.

  • Duvara perde asmak istemiyorum hiçbir şekilde, düz ve temiz bir duvarım var, renkler haliyle biraz soluk çıkıyor acaba bu ürünü duvara yapıştırınca görüntü kalitem artar mı acaba? projeksiyon perdesi almış gibi olur muyum?

  • vbalikci kullanıcısına yanıt

    Duvar ne kadar düz ve pürüzsüz gibi gözükürse gözüksün milimetre boyutunda dahi girinti, çıkıntı, leke, pürüz vs olduğunda bu izlediğiniz görüntüye bir doku ya da gölge olarak yansıyor. Bu da haliyle göze takılabiliyor ve izleyiciyi rahatsız edebiliyor. Ayrıca duvar saf düz beyaz renkte değilse görüntüdeki renkleri ve parlaklığı doğru alamazsınız. Parlaklığa göz bir şekilde alışabilir belki fakat renkler doğru olmadığı sürece hiçbirşeyin anlamı kalmıyor.


    Bu ürün duvardaki pürüzlerin üstünü tamamen kapatacağı için kusursuz bir görüntü alırsınız. Rengi de düz beyazdır ve cihazınızın renklerini de parlaklığını da birebir doğru olarak görmenizi sağlar.


    Sorunuzun kısa cevabı evet görüntü kaliteniz artar. Projeksiyon perdesi almış gibi olursunuz. Hatta dünyanın en pratik , kullanımı en kolay projeksiyon perdesini almış olursunuz:)





  • Ben buraya bir kullanıcı yorumu düşeyim, ürün (özellikle fiyatını düşününce) mükemmel arkadaşlar. Ben epey bir araştırdım, projektörüm de birazcık cins, her şeyin tam orta idealini yakalamaya çalışmışlar o yüzden bir tarafına yaslanıp diğerinin üzerine gideyim diyemiyorsunuz, vakti olanlara bunun ne demek olduğunu aşağıda detaylı anlatacağım, TL;DR tayfa için basit özetim, projektörüm Epson EF-11, duvarım yeşil/gri arası cins bir renk ama genel özet şudur, özellikle mat olanı alırsanız paranızın hakkının fazlasını verir. Arkadaşımız dürüst, titiz, işini düzgün yapıyor, daha ne olsun.


    TL;DR demeyen tayfaya maceramı detaylı bir şekilde anlatayım:

    Şimdi benim projektörü koyduğum odada projektörün duvara uzaklığı 2.30m civarı (burası benim ofis olarak kullandığım oda evdeki, masası-kütüphanesi, kanepenin yeri vs. derken daha başka bir yere koyamıyorum, kütüphane rafında çaprazlama duruyor), haliyle 1000 saatlik araştırma soruşturma neticesinde o mesafeden 100" görüntü alabilmek için (projektör almanın bana göre "değer" minimumu bu) atım oranı 1.06 ve altında bir projektöre ihtiyacım vardı, zar zor ikinci elde temiz bunu bulup alabildim ayırabildiğim bütçeyle. Burada önemli detay şu, 100" bir yansıtma için 1000 ANSI Lumen, 23foot lambert ölçüsüyle tam manasıyla sınırda (yani bundan daha büyük yansıtma yapmaya kalkarsanız kontrast ve parlaklık dengesi fena bozuluyor). Daha basit anlatımla bu projektör göz ağrıtırcasına parlak 2000-3000 ANS lambalı projektörler gibi değil, lazer projektör 1000 ANS ama muazzam bir kontrast değeri var. Şimdi bu kadar projektör niye anlatıyor adam diye düşünen kardeşlerimize şöyle bir izahım var, bu yukarıda anlattığım FL (foot lambert) ölçüsü var ya, izlediğiniz şeyin randımanını ölçeceğiniz tam manasıyla EN GERÇEK kriter aslında. Bütün üreticiler ya ANS değeri ya direkt Led Lumen değeri, atım oranı vs. üzerine yüklenip pazarlamada onları kullanıyorlar ama gördüğünüz şeyin sadece parlaklığı değildir mesele, açısı ve FL değeri belirler görüntünün kalitesini ancak tabii ki o kadar detaya girilirse tüketicinin iyice kafası karışır diye s.... yarışı tamamen ANS değerine bağlanmış vaziyette.


    FL dediğimiz konunun önemli kriteri, yansıtılan alanın (perde, çerçeve vs. ne ise artık) gain değeri. Ben 1000ANS tam sınır değeri diye bayağı bir kafaya takıp epeyce perde işini de araştırdım. Öncelikle söyleyeyim şu perde.com'dan uzak durun, bu kadar yalan dolan bir hizmet görmedim, tek bir soruyu cevaplamaları 3 hafta sürüyor, 3 haftanın sonunda da "haa onun stoğu kalmamış" diyorlar ama web sitesinde satış halen açık. Getirdiklerini söyledikleri somfy perde motorunu 5K TL diye yazıyorlar web sitesinde, yakın arkadaşım perdeci, somfy'nin kataloğuna baktım perdeciye bayiden geliş min değer 367$, komple yalan yani uzak durun. Sonra aynı perdeci arkadaştan doğru düzgün bir fiyat istedim, 1.1 Gain perde için 225x130 sınır değeri motorlu 12K, motorsuz 8K civarıydı şubat başında. Yurt dışında 1.8 Gain perde materyalleri vs. gördüm ama hepsinde aynı mevzu var, projektörün ve izleme açısının tam dümdüz olması lazım yoksa kesinlikle görüntü kalitesi çok fena etkileniyor. 1.8 Gain'lik bir folyo alıp denedim, bir tane kağıdı da heder ettim ama en azından test etmiş oldum, çaprazdan açıyla gönderdiğiniz görüntünün kalitesi büyük sopa yiyor bu tip high gain/high contrast tipi materyalde. Haliyle mevzu yine kalıyor, düzgün, mat, beyaz perdelere. Haberiniz olsun arkadaşlar, en sıradanı başlıyor 5-6K gibi rakamlara ve özellikle kullanılmadığı zamanlarda orada öyle manasız şekilde duruyor, duvarı delmiş oluyorsunuz, yer kaplıyor, kolon gibi çirkin çirkin gelip işgal ediyor evi.


    Bu kağıt ise gerektiğinde sökülüp takılabiliyor, mat olduğunda görüntüyü neresinden verirseniz verin kesinlikle parlama yapmıyor (parlak kağıdı da aldım, o biraz daha gain olarak yüksek biraz daha parlak bir görüntü veriyor ama bence kontrast olarak matın sunduğu siyah kalitesini kesinlikle sunamıyor ve çaprazda bile ışığın değdiği yerde bir parlama gözle görülüyor), yüksek ANS projektörünüz varsa (onların kontrastı berbat oluyor genelde, benim projektörün artı tarafı burası) forumda bir arkadaşın yaptığı gibi üzerine kontrast perdelerden koyarsınız bitti gitti. Muazzam icat, muazzam proje. Bütün bunlar bir yana, en büyük kriter ne aslında biliyor musunuz, bizim hanım böyle şeylere çok takar başımın etini yer diye sök tak çok yaparım zannediyordum, parlağı direkt gözü kesti bunu kullanmadığın zaman kaldırırsın değil mi dedi, matı 3 haftadır gidip gelip görüyor hiç gözüne batmadı hiç bir itiraz etmedi, resmen meraktan deniyorum mat olanı sök diyecek mi hiç diye ihtiyaç yokken de çıkarmıyorum duvardan. Bu fiyata, bu çözüm gerçekten muazzam, kaçırmayın alın millet.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golemcan -- 31 Mart 2024; 2:33:5 >




  • golemcan G kullanıcısına yanıt

    Hocam güle güle kullanın perdeleri. Çok sevindim beğenmenize. Uzun ve açıklayıcı yorumunuz için de ayrıca teşekkürler.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.