Şimdi Ara

satılık--120 gb samsıng harddisk...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 120 gb lık harddisk ama bunun içi dolu...17.000 mp3 ve 260 klip...bu muhteşem arşinin dahil olduğu harddikimi gayet makul bir fiyata satıyorum...istediğim fiyat ..170 ytl...85 gb dolu...10.000 yabancı 7.000 türkçe şarkı var...ankaradayım..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dostum arşivin gusel olabilir fakat bu fiat ne uçmuşsun resmen umarım alan olur bol şanslar...
  • 2 hafta önce 120gb hdd 90ytl aldım. yine seninki gibi içi doluydu bastım formatı gitti.
  • bu arşivi toplamaya kalksan 250 ytl harcarsın..ben size harddiski veriyorum..

• formatı basakacsak neden muzık lerıde satıyorsun dıye aklıma geldi yanı ısdedıgın fıyat yuksek ama dersenki muzıklerıde satıyorum ikisinin toplam fıyatı bu dersen ok muzıklerıde satıyorum demen lazım saygılar
  • formatı basmayacaksın arkadaş dolu harddiski veriyorum bende biliyorum boş 120 gb nin 100 ytl ettiğini....müzikleri satıyorum...

• formati basan arkadas simdi baslasin 120gb lik arsiv kurmaya bakalim ne zaman bitecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya adama hdd lazımsa mp3 lazım degılse napsın o kdr sarkyıı bende var 120gb mp3 40gb a yakın klıp + flım oyun mp3 ama duruyo hepsı huehueh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.