Şimdi Ara

Satılık 12 Oyun Bakmadan Geçmeyin! [Son 6!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Açıklama: Oyunların hepsi ikinci el olarak alınmış, titiz bir şekilde kullanılmıştır.Kullanımdan dolayı kılcal çizikler olabilir.Ama hiçbir oyunda takılma,donma vb. problemler yoktur.Oynamak için HDD'ye yedekleme gibi bir zorunluluk yoktur.

Fiyatlar: (Fiyatlar piyasaya göre veya 2.elde yoksa tahmini olarak koyulmuştur.)

Battlefield BC2 .............................20
    COD:MW 2 ...................................20
    Forza MS 3 ...................................35
    Tom Clancy's End War ...................20
    Enslaved Odyssey to The West........35
    Tony Hawks Proving Ground ...........20
    Mirrors Edge..................................SATILDI
    Bioshock.......................................SATILDI
    GTA IV......................................... SATILDI
    Gears of war ...............................SATILDI
    Red Dead Redemption ..................SATILDI
    Left 4 Dead 2 ...............................SATILDI
    Önemli Açıklama: O oyun bu fiyata olur mu gibi sorular sormayın, eğer oyun piyasa fiyatının üstündeyse piyasa fiyatına çekilebilir ama toplu alımlar dışında indirim yapılmaz.

İletişim için PM atmanız yeterli, mümkün olan en kısa zamanda geri dönülcektir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspfreak -- 15 Ağustos 2012; 0:28:03 >

• bad company 2nin online kodu kullanıldımı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ambrosia_

bad company 2nin online kodu kullanıldımı acaba?

Bad Company 2'nin bir VIP kodu varmış dostum. O bana da gelmedi 2.el aldığımda.Online koddan kastın o ise hayır kod yok, ama normal online oynamak için herhangi bir koda gerek yok bazı yeni oyunlarda olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

quote:

Bad Company 2'nin bir VIP kodu varmış dostum. O bana da gelmedi 2.el aldığımda.Online koddan kastın o ise hayır kod yok, ama normal online oynamak için herhangi bir koda gerek yok bazı yeni oyunlarda olduğu gibi.

kod olmayınca online olarak bir kaç mapte oynamana izin vermiyo iyi satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambrosia_ -- 3 Ağustos 2012; 12:22:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

quote:

Doğrudur dostum ben pek meraklısı olmadığım için BC'nin sorup soruşturmadım neyi kaçırıyorum diye.Şimdi senden öğrendim.Teşekkürler

• quote:

Dostum o VIP kod. BF: BC 2'yi online oynamak için herhangi bir koda gerek yok. Arkadaşın BF BC 2'side LE değil, bu sebeple zaten kod yok. Ama sen o yeni eklenen haritaların DLC'sini alarak oynayabilirsin.

Satıcı arkadaşa ise hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

quote:

Dostum o VIP kod. BF: BC 2'yi online oynamak için herhangi bir koda gerek yok. Arkadaşın BF BC 2'side LE değil, bu sebeple zaten kod yok. Ama sen o yeni eklenen haritaların DLC'sini alarak oynayabilirsin.

Satıcı arkadaşa ise hayırlı satışlar.

multiplayerda herhangi bi kısıtlama olduğunu söylemedim zaten bc2de vip kodu girmeyince harita kısıtlaması oluyo sadece sanırım vietnam paketiyle karıştırdın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BF BC: 2 için sadece Vietnam Paketi yokki? Harita kısıtlaması ücretsiz haritalarda olmuyor işte paket ile satılan haritaları oynayamıyorsun. VIP kod ise sadece Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition'larda var. Veya haricinde Xbox Live'dan satın alabilirsin.
    Satıcı arkadaşın konsunu daha fazla baltalamayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

BF BC: 2 için sadece Vietnam Paketi yokki? Harita kısıtlaması ücretsiz haritalarda olmuyor işte paket ile satılan haritaları oynayamıyorsun. VIP kod ise sadece Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition'larda var. Veya haricinde Xbox Live'dan satın alabilirsin.
    Satıcı arkadaşın konsunu daha fazla baltalamayalım.

Ne demek ? Herşey açık olsun.karışıklık olmasın.Teşekkürler

PM'ler cevaplandı.
  • pm
  • kaçtı left 4 dead 2 bulunmuyor da
  • Mw 2 takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.