Şimdi Ara

SATILIK 1 GB POWERCOLOR HD6850(Satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1GB POWERCOLOR HD6850 256BİT EKRANKARTIM SATLIKTIR
    Gigatek bilgisayardan alınma,Garantisi geçtiğimiz ay bitten , faturası , kutu ve içeriği tam olan ekran kartım satılıktır.Kozmetik olarak sıfır gibidir.7850 aldığım için satıyorum.İşim dolayısıyla bayram günleri dahil yaklaşık 10 saatim şantiyede geçiyor yani anlayacağınız yoğun bi kullanıma girmedi kart.Overclock yapılmadı ve tamir görmedi.KART İÇİN BELİRLEDİĞİM FİYAT 180 LİRADIR,Bursa içi elden satış tercihimdir, şehir dışı alışverişlerde önce havale sonra para şeklinde gönderebilirim.Konu her türlü yoruma açıktır.Saygılar!...

Arakdaşlar şunuda belirteyim hd6850 hd5850 den daha iyi bir karttır.Aksini söyleyenlere itibar etmeyiniz :)). hd6850nin dx11 optimizazyonu hd5850'ye göre daha iyidir.Bazı dx10 testlerde hd6850'ye göre 5850 %5-10 daha hızlı gibi gözükebilir fakat eski teknoloji olduğu için güç tüketimi fazladır,fazla ısınır.EN ÖNEMLİSİ HD3D DESTEĞİ YOKTUR.HD 6850 nizi 3d tvnize bağlayıp stereoscopic 3d desteği olan oyunlarda 3d oyun deneyimini yaşıyabilirsiniz.
    (Örnek vermek gerekirse deus ex human revolution'ı full hd çözünürlükte yüksek ayarlarda stereoscopic 3d olarak oynadım)

http://www.powercolor.com/tr/products_features.asp?id=273
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lMoRpHeUsl -- 31 Ocak 2013; 15:00:52 >

• 5850 ile kıyaslamanız kotu olmus :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

5850 ile kıyaslamanız kotu olmus :)

Sayın arkadaşım neden kötü olmuş? %10 hızlı olduğunu varsayalım 50 fpsde 5 fps farkeder,sanki 2 katı 5970 le karşılaştırdık.
  • Yalan yazdığın test örneklerine değil argo kelimeleremi takıldın sen yanlışını düzelt biz gerekeni yaparız.
    Kartın fiyatı fena değil ona sözümüz yok zaten...
    Ama yalan dolan yazıp milletini kandırmana müsade etmeyiz.....
    6800 serisi ara bir karttır... 6000 sersinin gelişmiş modeli yani 5800 üst versiyonu 6000 serisinde 6900'dür... 5870'ten 6950 daha hızlı bir karttır...
    Ozamanın şartlarıyla alanası bir karttı 6950 fiyatı baya bir yüksekti 6870 fiyatda 6950 aratmıyordu özel tasarımlı 6850 aldımmı 6870 çok yakın değerler veriyordu.. fiyatına çok uygundu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmaN345 -- 24 Ocak 2013; 22:34:14 >
  • Hocam ilanımı iyi okursanız testlerde 5850'nin %5-10 hızlı gözüktügünü yazdım.Hangi yalan testten bahsediyorsunuz ?şimdide yalancılıkla itham ediyorsunuz.saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzmaN345

Yalan yazdığın test örneklerine değil argo kelimeleremi takıldın sen yanlışını düzelt biz gerekeni yaparız.
    6800 serisi ara bir karttır... 6000 sersinin gelişmiş modeli yani 5800 üst versiyonu 6000 serisinde 6900'dür... 5870'ten 6950 daha hızlı bir karttır...
    Ozamanın şartlarıyla alanası bir karttı 6950 fiyatı baya bir yüksekti 6870 fiyatda 6950 aratmıyordu özel tasarımlı 6850 aldımmı 6870 çok yakın değerler veriyordu.. fiyatına çok uygundu....

Kartlar bence aşşağı yukarı aynı 5xxx serisi dx11'e nvidia'dan önce girip millete yüksek fiyattan kartları iteledikleri seri..

HD6850 sonra çıkıtığı için daha yeni teknoloji farkı bu

• takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

quote:

Orijinalden alıntı: UzmaN345

Yalan yazdığın test örneklerine değil argo kelimeleremi takıldın sen yanlışını düzelt biz gerekeni yaparız.

Kartlar bence aşşağı yukarı aynı 5xxx serisi dx11'e nvidia'dan önce girip millete yüksek fiyattan kartları iteledikleri seri..

HD6850 sonra çıkıtığı için daha yeni teknoloji farkı bu

Ne alakası var GTX480 daha iyi bir kart 5850 zaten 5870 GTX480 geride bırakıyordu... Ve yeni jenerasyon oluşu okartın daha iyi olduğunu göstermez... Yeni jenerasyonda 5850 üst versiyonu 6950'dir... Hala yalana devam....
    6850 tessellation hariç tüm testlerde 5850 gerisinde kalmaktadır... OC edildiğinde 5850 gerisinde kalıyor anca kurtarıyor... Ve şunuda unutmamak lazım 5850 çok iyi oc potansiyeli var 900 1100 Mhz kart çalışmaktadır... özel sogutma varsa zamanında yapanlar çok oldu 5870 çok daha iyi performans aldılar....Benim Sapphire 5850 Toxic kartım 830Mhz sıtabil bellek 4500Mhz çalısıyordu.. 5870 yakın değerler alıyordum ve 70C geçmiyordu...6870 daha iyi performans alıyordum... ve

• Dostum hemen hemen hergün kartta indirime gidiyosun acaba kartta sorun mu düzgün şekilde çaılıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertilkme

Dostum hemen hemen hergün kartta indirime gidiyosun acaba kartta sorun mu düzgün şekilde çaılıyormu ?

Dostum kusura bakma da adama sövsen daha iyiydi. Ne saçma bi mantık bu. Adam belki hemen satmak istiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

quote:

Dostum hemen hemen hergün kartta indirime gidiyosun acaba kartta sorun mu düzgün şekilde çaılıyormu ?

Dostum kusura bakma da adama sövsen daha iyiydi. Ne saçma bi mantık bu. Adam belki hemen satmak istiyor ?

Duygularıma tercüman oldunuz
  • quote:

Fiyatta indirim yapma sebebim kartın çabuk satılmasını istememdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lMoRpHeUsl

quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

quote:

Duygularıma tercüman oldunuz

Arkadaşlar yanlış anlamayın irdeliyici bir laf sölemedim yada söylemek istemedim öyle anlaşılmış sanırım kusura bakmayında niyetim o değildi

Kartı bende anlamayı düşünüyorum fakat bu şekilde görünce insan ister istemez olumsuz düşünüyor ondan sormak istedim

• Yahu arkadaş daha ne yapsın? Fiyat şimdiye dek gördüğüm en iyi 6850 fiyatıdır. Dediklerinin çoğu doğru, 5850'nin de üstün olduğu bazı konular var ama 6850 totalde bana göre de daha üstün. Bu tip f/p kartına ihtiyacı olan kaçırmasın. Üçü beşi aramayın arkadaşlar o kadar da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

Yahu arkadaş daha ne yapsın? Fiyat şimdiye dek gördüğüm en iyi 6850 fiyatıdır. Dediklerinin çoğu doğru, 5850'nin de üstün olduğu bazı konular var ama 6850 totalde bana göre de daha üstün. Bu tip f/p kartına ihtiyacı olan kaçırmasın. Üçü beşi aramayın arkadaşlar o kadar da.

Teşekkürler hocam yorumunuz için!.
  • Hayırlı satışlar hocam.Bişiy sorucam.Acaba Battılefiel ve call of duty mw3 gibi oyunları bu kart ile En yüksek çözünürlükte oynayabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitakilli

Hayırlı satışlar hocam.Bişiy sorucam.Acaba Battılefiel ve call of duty mw3 gibi oyunları bu kart ile En yüksek çözünürlükte oynayabilirmiyim?

rahatlıkla oynayabilirsiniz

http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2010/10/22/ati-radeon-hd-6850-review/8

http://www.techspot.com/review/464-modern-warfare-3-performance/page5.html

• pm.......
  • fiyat uygun hayırlı satışlar .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.