Şimdi Ara

SATILIK 1 AYLIK SAMSUNG D600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsun d600; daha 1 aylık 2 sene garantili, full aksesuar (64Mbyte hafıza kartı,kutusu,TV Out kablosu,kulaklığı,data kablosu ve CD si..) garanti kağıdı ve faturasıyla beraber 650 YTL ilgilenen arkadaşları bekliyorum... Sakarya/Adapazarında oturuyorum yolu düşen arkadaşlara elden de teslim edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 4 Ocak 2006 9:33:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• telefonu neden satmak istiyosun her hangi bir arizasımı var? telefonuna 400 veriyim işine gelirse mesaj yollo.?
  • telefonun hardware veya software olarak hiçbir problemi yok "sıfır" hata ne bir çizik ne bir donma, kasılma vs... hiç bir problemi yok benimki bir çok kişide olduğu gibi sadece "değiştirme isteği hastalığı" w550i almayı düşünüyorum. başka hiçbir sebebi yok. fiyat son fiyattır.

• kardes senin telefonun piyasasi yok sıfırı hiç yok zaten ikinci el fiyatına telefoncular 400 bile vermez ben sana son olarak bir güzellik yapacagim 450 ytl veriyim. istersen telefoncuya bir git sana en son verecegi fiyat 350 ytl olur pirim yapmayan bir telefon almıssın bende sana telefon uzmanı olarak tavsiye nokia dan fazgeçme hem telefonlari kaliteli hemde fazla zarar etmezsin. kolay gele...
  • polemiğe girmeye gerek yok bir hafta önce takasta telefoncu 550 dedi satışını kaça yapacak sen düşün, dediğim gibi fiyat son fiyat

• kardeş o zaman hiç düsünme git o telefoncuya takasdan ver. gerçekten telefonuna iyi vermis ben direk ikince elini telefoncudan almak istedim en son 500e bıraktı ve çok temizdi 2 aylık cihazdı ve garantisi kutusu ve diger donanımlarını veriyordu ben genede almadım. bence sen hemen elinden çıkartmaya bak zararın neresinden dönersen kardır. hadi kolay gele....
  • şu anda 550 ye vereceğime hiç vermem kendim kullanırım daha iyi. sanada kolay gelsin dostum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen bilirsin ama benden söylemesi 1 veya 2 ay sonra o telefonu 550 yi birak 300 bile veremiyeceksin çünkü samsung tutulmayan bir telefon... bayyyyyy
  • arkadasım sen moralini bozmaa
    yalnız 600 bence ii fiyat
    bende 1 ay evvel 600 e satmıstım..
  • 745 Sıfır fiyatı 600 Satılabilecek bir fiyat...
    Saygılar. Hayırlı alışverişler.
  • kardeş kusura bakma ama sen ya sallıyosun ya da bu işi bilmiyorsun...samsung piyasada nası tutulmayan bi telefonmuş ben anlamadım...hele ki d600...kapış kapış gidiyo walla...2.eline de 400 weriyim demişsin o da çok komik yani...d500 ün ikinci eli bile 400-450 den veriliyor haberin var mı dostum????????hem 2.ele göre fiyatlarını gün geçtikçe koruyabilen ender bi cep olayı samsung...bakınız nokia...1500 lerden açılış yapar 600-700 lerde son bulur...
  • d600 süper telefon ve şu anda sıfırı 750 ytl civarında. 600 milyon bence çok iyi bir telefon.
    aliihsan_78 kardeş sende iyi sallıyorsun ha sanki cocuk kandırıyor
  • Telefon fiyatı 600-650 ytl arası olabilir.Uygunu 600 civarı.
    Bu telefon öle denildiği gibi 350-400-450 ye satılmaz.Bu fiyatı teklif eden başka telefonlarla karıştırıyo galiba
    Gayette tutulan bir model.İyi satışlar.
  • 400 komik bir para bu telefon için, kurtlar iş başında yine
  • kıymet bilen, hak hukuk tanıyan, Allah korkusu olan dürüst insanların olması vede bu forumda olması ne güzel...herkese hayırlı alış verişler dostlar...

• 400 bencde az bide guzellik aypıp 450 veriyim demiş d500 ler 400-450 garantili satılıyo
  • bayram indirimi; telefonun fiyatı 630 YTL oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 16 Ocak 2006 17:33:08 >

• ha bu arada yüklü 8-10 adet de full kalite oyun...

• valla ben sıfır faturalı 64mb kartlı d600 ü 710 ytl ye aldım ve çok da memnunum bence 630 iyi bi fiyat almamış olsam seninkini alırdım abi ama işte:(
  • tanıdıktan aldın herhalde çünkü sıfır 740 dan aşağıya piyasada biraz zor sanırım....
    quote:

Orjinalden alıntı: blu 107

valla ben sıfır faturalı 64mb kartlı d600 ü 710 ytl ye aldım ve çok da memnunum bence 630 iyi bi fiyat almamış olsam seninkini alırdım abi ama işte:(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.