Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Xperia Z 4 aylık sorunsuz tertemiz Satın Al 6 Ekim 2013 01:54 1 1 SATILDI Xperia Z 4 aylık sorunsuz tertemiz DAHA ONCE S3 KULLANIYORDUM YURT DISINDAN GETİRTİP PASAPORT KAYDI YAPTIRDIGIM (KAYIT EVRAKLARI VS MEVCUT) FAKAT ALISAMADIGIM XPERİA Z TELEFONUMU YİNE SAMSUNG NOTE 2 MEGA S4 GİBİ HERHANGİ BİR MODEL LE TAKASLAMAK YADA SATIP BU MODELLERDEN ALMAK İSTİYORUM AYRINTILI RESİMLER EKLİYCEM BENİMLE ALISVERİ OLANLAR TİTİZ OLDUGUMU BİLİR FİYATIM 1200TL Fiyat : 1199 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Ekim 2013 Satıldığı Şehir : Bolu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Creative ZXR ses kartı [SATILDI] Epson eh tw650 1080p evsinema projeksiyonu 200cm perde hediye i9 9900k işlemci (istenirse diger parcalar) msi z390 gaming adge wifi
Merhaba tertemiz note2 var gri renk kutulu aparatli pasaport kayitli ustune 100tl ve kargolari karsiliyabilirim saygilar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >