Şimdi Ara

[SATILDI] XBOX One S/X Gamepad [Siyah]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILDI] XBOX One S/X Gamepad [Siyah]

SATILMIŞTIR.

Gamepad arkadaşıma aittir, ilana koymamı rica ettiği için satıyorum. Sonuna kadar kefilim.

Ürünü ben kullanmadım, fiyatını ben belirlemedim ancak ürünle alakalı sorumluluk bende, alıcıyla iletişime geçen, ücreti teslim alan ve ürünü kargolayan ben olacağım.

Herhangi bir kusuru yok, garantisi mevcut değil, resimde göründüğü gibi; kutusu ve kağıtlarıyla teslim edilecektir.

Fiyat pazarlıksız 400TL'dir. SATILMIŞTIR.

[SATILDI] XBOX One S/X Gamepad [Siyah]

Alıcının isteğine bağlı olarak, Bursa içinde elden teslim edebilirim veya ödeme sonrası MNG veya Sürat kargo ile Alıcı Ödemeli şekilde gönderim sağlarım.

Kargo ile alımlarda, tabiri caizse mükemmel şekilde paketler, alıcı; "tamam bu paket olmuş, böyle gönderebilirsin" şeklinde onay verdikten sonra gönderirim.

Paketleme alıcının içine sinmezse (ki şimdiye kadar asla olmadı) alıcı "tamam oldu" diyene kadar sarıp sarmalamaya devam ederim.

Dolayısıyla, gönderdikten sonra kargoda oluşabilecek herhangi aksaklıklarda sorumluluk kabul etmiyorum.

Referanslarımı kontrol edebilir, teyit alabilirsiniz.

SATILMIŞTIR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat takip :) Eğer düşerse almak istiyorum eğer garantisi olsa bu fiyata alabilirdim :)

• zAHoK kullanıcısına yanıt
  • zAHoK kullanıcısına yanıt

Merhabalar, fiyatı düşürmeyi düşünmüyordu en son hocam, halihazırda 10'dan fazla 350 teklif var, gelişme olursa fiyat hakkında yine de haber ederim. İyi günler dilerim :)

• nickymouz N kullanıcısına yanıt

Güzel fırsatmış, son 6 tane kaçırmadan alın :)

• Attığımda 12'ydi. Hey yavrum.

• nickymouz N kullanıcısına yanıt

430TL'ye yurtdışı ürünü olsa da garantili, birkaç dakika içinde bitmesi gayet doğal. Şahsen 9. Nesil kullanıyorum ben, elimde o olmasa bir tane de ben alırdım.

Henüz 5 dakika olmamış 3 tane kalmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlzberg -- 18 Mayıs 2021; 19:24:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık xbox one X
    4 yıl önce açıldı
    [SATILDI] Xbox One S Kolu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkese ilgisi için teşekkür ederim. SATILMIŞTIR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.