Şimdi Ara

satıldı ve alındı teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürünün kutusu ve faturası vardı ancak badana boya sırasında babam tüm kutuları kazana sallamış ancak ürünü forumdan kerub abimden almıştım sanırım oda yazıcıoğlundan bir dükkandan almış.İlk önce sölemek istediğim cpu bloğunda kesinlikle çatlak vs yoktur satma nedenim oc'den çok canım yandı dfi ve 3500+ yaktım d930 yaktım ve eninde sonunda bıraktım kendime blue orbII alıp keyfime bakıcam ürünün resimlerini ciddi alıcılara gönderirim. Ürünün yanında gelen hortumları kendi kullanım şeklime göre biraz kestim o yüzden belki size uygun olmayabilir ama şöle anlatayım CM Stacker 810 kasanın altından en üstteki işlemciye kadar giden uzunluktadır extra olarak yanında tt indikatörde veriyorum hepsi fiyatının yanında birde pompanın üstündeki tıpa yanlışlıkla içine kaçtı çıkaramadım bende oraya silgiyi monte ettim bir şekilde hortum,kutu ve pompanın durumundan dolayı yüksek bir fiyat vermek istemiyorum ölücülere de mal vermek istemiyorum indikatöre 30ytl verdim dijitalcenterdan alınma su soğutma sistemi ise 100ytl idi ben 2sini 75ytl gibi bir fiyata vermek istiyorum

para hesaba ürün kargoya tekrar yazıyorum 75ytl

resimler temsilidir

arkadaşlar alınıklar içinde teklifler pm'den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaBeRgE -- 8 Temmuz 2006; 16:46:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.