Şimdi Ara

[SATILDI] Toshiba Qosmio X870-14N (Upgraded)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILIK] Toshiba Qosmio X870-14N (Upgraded))
    Merhaba Arkadaşlar,

TNB Bilgisayardan Değişim/Yenileme Kampanyasından 25.12.2015 Tarihinde Aldığım Toshiba Qosmio X870-14N (Upgraded) Gaming Notebook'umu Satmayı yada Masaüstü Performans PC'si İle Takaslamayı Düşünüyorum. Yer Sıkıntısı Çeken yada Notebook'a Geçmeyi Düşünen Gaming Desktop'ı Olan Arkadaşlarla Aradaki Rakamı Görüşebilirim. Notebook'um Alındığı Zaman Firmadan Direkt Olarak UPGRADE Edilerek Alınmıştır. O Yüzden Stock Fiyat Üzerinden Fiyat Biçmeyeceğim Yada RAM ve SSD Çıkartıp da Satabilirim (Fiyatı Konuşulur).

Cihaz Çok ve Çok Temiz Durumdadır. Notebook'un Klavyesini Kullanmadım Aldğım Günden Beri. Harici Klavye İle Kullandım. PC İlk Aldığım Gün Masadaki Stand'ına Nasıl Koyduysam Aynı Yerde Durmaktadır. Yani Seyahat'e Hiç Çıkmadı. O Yüzden Taşıma Çantası Hala Sıfır Poşetinde Durmaktadır (Haftada 1 Temizliği Yapıldı). Yanında 17" Notebooklar İçin Toshiba'nın Verdiği Sıfır ve Hiç Kullanılmamış (Poşetinde Hala) Çantasını da Vereceğim.

Cihazı Alırken Yanımda Taşırım Amacıyla Cihazın Adaptünü Zırt Pırt Yerinden Çıkartmamak İçin Yine Toshiba'dan Orjinal Güç Adaptörü Satın Almıştım. Yani Notebook'u Alırken 2 Adet Güç Adaptörünüz Olacak. Cihaz Mümkün Olduğunca Bir Bütün Olarak Satılacaktır. Yeni Bana Gözlük Gerekmez Diye Tekliflerle Gelmeyiniz. Cihazın En Büyük Artısı 3D Olması ve Ayrıca Yanınızda Bir Arkadaşınız Daha Varsa Diğer Gözlüğüde O Kullanabilir.

SİSTEM ÖZELLİKLERİ:

• Marka / Model: TOSHIBA QOSMIO X870-14N (3D)
    • Tasarım Rengi: Kırmızı Tasarım Vurgularına, LCD Kapağında Kırmızı Işıklandırmalı Qosmio Logosuna ve Siyah Klavyeye Sahip Koyu Siyah Dokulu Alüminyum Kaplama
    • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
    • İşlemci: Intel Core i7-3630QM 2.40GHz (3.40GHz Turbo Boost Technology)
    • Ekran: 17.3" (43.9CM) Full HD (1920x1080) 120Hz/5ms (NVIDIA® 3D Vision™ 2 İçin Toshiba TruBrite® FHD TFT Yüksek Parlaklıkta Ekran)
    • 3D Gözlük: 2 Adet Sıfır NVIDIA 3D Vision 2 Wireless Glasses (Tanesi Piyasada 300TL Altında Yok.)
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670M 3GB GDDR5 VRAM / TurboCache™ / CUDA™
    • Sistem Belleği: Kingston 32GB (4x8GB) 1600MHz DDR3
    • Sabit Disk: Toshiba 240GB Canvio SSD + Toshiba 1TB Hybrid-HDD 5400RPM
    • Ses: 2x2 Harman Kardon® Stereo Hoparlörler / Slip Stream (Tweeter Hoparlörler Dahil) (İnternetten Araştırabilirsiniz)
    • AC Adaptör: 2 Adet Orjinal AC Adaptör (100/240V - 19V/9.5A)

Ekstra Özellikler;

• SRS Premium Sound 3D™ (HD Ses desteği)
    • Blu-ray Disc™ Sürücüsü Blu-ray Disc
    • Arka Kırmızı LED Işıklandırmalı Klavye
    • 3D TV destekleyen HDMI
    • Uyku Modunda Müzik
    • USB Kapalı Konumda Şarj
    • 3D Web Kamerası Dahili Mikrofon Özelliğine Sahip (1280x800)
    • 4x USB 3.0
    • Kulaklık (Stereo) Çıkışı
    • Mikrofon Çıkışı

Takas Fiyatı Belirtmiyorum, Sebebi İse Karşımdaki Kişinin Kendi Sistemine Vereceği Takas Fiyatını Bilmiyorum. Fazla Verir, Az Verir. Orası Ciddi Kişilerle Konuşulur Ancak. Ama Benim Cihazımın Stock Halinin Sıfır, Outlet ve 2. El Satış Fiyatları Vardır. Oradan Hesaplayabilir Ciddi Kişiler.

Takas Olarak Aradığım En Önemli Kriterler;

• İşlemci: Intel Core i7 6700K
    • Ekran Kartı: GeForce GTX 980 Ti yada GeForce GTX 970

İyi Forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 3600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Aralık 2017 Satıldığı Şehir : İstanbul, Üsküdar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ALINIK] IBM Lenovo Thinkpad X60s
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.