Şimdi Ara

Satıldı. Teşekkür ederim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün yurtdışından alındı. Alıcıya , faturasıyla , aksesuarlarıyla , kutusuyla eksiksiz olarak teslim edilecektir. Yazlımsal , donanımsal hiçbir sorunu yoktur. Estetik hiçbir kusuru yoktur , özetle sıfır niyetine satın alabileceğiniz en ufak çiziği bile olmayan üründür. Speck marka kılıfla kullanıldığı için hiçbir çiziği yoktur , zaten az kullanıldı ; ben aynı zamanda iMac sahibi olduğum için bu ürünü fazla kullanma ihtiyacı duymadım. Dosta gidecek üründür , abime çok ısrar ettim satın alması için ancak kendisi benim ki gibi bir iMac istediği için bu ürünü satıyorum. O yüzden iMac dışında hiçbir ürünle takas düşünmüyorum. Ürünün faturası olduğu için garantisi Türkiye ' de geçiyor diye biliyorum , ama siz emin olmak için satın almaya karar vermeden önce garantisi Türkiye ' de geçer mi onu öğrenmek için bilkom servisini arayıp bilgi alın. Ürünün teknik özelliklerini sıralıyorum.
    model no : a1369 ( bu kodu internette araştırdığınızda bilgisayarın detaylı teknik özelliklerine ulaşabilirsiniz )
    13" mid 2011
    işlemci 1.7 GHz Intel Core i5
    bellek 4 GB 1333 MHz DDR3
    Grafikler Intel HD Graphics 3000 384 MB
    Yazılım Mac OS X Lion
    Ürünün şarj döngüsü : 49
    Fatura tarihi : 11 Eylül 2011
    İkamet ettiğim yer : Üsküdar / İstanbul
    Fiyat:2400 TL
    Ürünü elden satmayı düşünüyorum. Eğer kredi kartıyla satın almak isteyen olursa sanalpazar ya da tavsiye edebileceğiniz alternatif bir site üzerinde ürünü komsiyonu fiyata eklemek şartıyla satabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siamesell -- 24 Nisan 2012; 21:30:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bilgisayar abim tarafından satın alındı :) . İlgilenenlere teşekkür ederim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.