Şimdi Ara

satıldı............takas seçeneği eklendi...TOZSUZ :) ROKR E6+4GB SDHC RESİMLİ SIFIRDAN FARKI FİYATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sahibinden.com da 4gb hafıza kartı hariç bis_karakaya adlı hüseyin bey e 130 tl ye satılmıştır. para hesaba yatmıştır..... ilgilenen herkese teşekkürler

MERHABA ARKADAŞLAR

geçen hafta kendi e6 mı satmıştım....

sattıktan sonra bir sürü pm aldım

şu an kardeşimin de e6 sını satışa sunuyorum.....

motorola e6 ( iphone qwerty klavyesi yüklenmiştir çok kolay sms yazılabilir. )

şarj aleti

data kablosu mevcuttur elimizde.....

kutu vs yoktur...... 15 ay daha garantisi mevcuttur bayan kullandığı için çiziksizdir....

takas yoktur.......... 10 tl fark ile 4 gb toshıba kart yanında verilir

çiziksizdir çizik bulana bedava hep kılıfta kullanılmıştır. genpa garantilidir....

fiyat 130 TL DİR.... 4gb kartlı fiyatı 140 tl dir .. takas FİYATI 175 TL DİR TAKAS ŞEKLİNDE GELEN PM LER RED EDİLECEKTİR... DEMİŞTİM AMA HEP TAKAS PM İ GELİYOR

ÇİZİKSİZ OLMASI KOŞULU İLE 3G Lİ CİHAZLAR İLE TAKAS OLABİLİR.

YER AFYONDUR ELDEN ALINABİLİR...

DÜKKAN AÇIP ALIM SATIM YAPMADIĞIM İÇİN REFERANS ALAMIYORUM AMA SIKINTI DEĞİL.

HERŞEY İLANDA NETTİR. GEREKSİZ PM LERDEN SAKINALIM

CİDDİYİM DİYEN 0506 507 27 04 DEN ULAŞABİLİR.

TATAR ( 5800 SATTIM ) Chaoss (Z6 ALDIM) athloon (5800) ALDIM SORULABİLİR :)

RESİMLER AŞAĞIDADIR. ;

satıldı............takas seçeneği eklendi...TOZSUZ :) ROKR E6+4GB SDHC RESİMLİ SIFIRDAN FARKI FİYATI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 22 Mayıs 2010; 15:29:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.