Şimdi Ara

Satıldı Tagan 480W - U22 PSU - 10 TL - Arızalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta arızalanan Tagan 480W-U22 Güç Kaynağını satmaktayım. Makinemde uzun zamandır OC, ekran kartı, fazla hdd & dvdRW olmadığından güçlü bir PSU ihtiyaç duymamaktayım bu yüzden yaptırmadım. Basit özellikte bir PSU aldım.

Şirket içindeki Bilgi Teknolojilerindeki arkadaş da için açtı baktı. Benim yapabileceğim iş değil dedi. Neyi arızalı ne yapılması lazım bilmiyoruz.

O yüzden satış fiyatı 10 TL'dir.

İndirim, Takas yok gibi standart cümlemizi de yazalım.

Göztepe E5 tarafındayım. Kozyatağında çalışıyorum. Buralardan elden eslim edebilirim.

Ürün satılmıştır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brabus -- 3 Aralık 2012; 10:42:14 >

• üstteki uygulamayı dene eğer sonuç alırsan bir tamirciye götür basit bir sorunu vardır. tagan çok kaliteli üründür boşuna heba etmeni istemem

http://intel.pclabs.com.tr/289/guc-kaynaginizi-anakarta-bagli-olmadan-calistirin/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brabus

Merhaba Arkadaşlar,

Geçen hafta arızalanan Tagan 480W-U22 Güç Kaynağını satmaktayım. Makinemde uzun zamandır OC, ekran kartı, fazla hdd & dvdRW olmadığından güçlü bir PSU ihtiyaç duymamaktayım bu yüzden yaptırmadım. Basit özellikte bir PSU aldım.

Şirket içindeki Bilgi Teknolojilerindeki arkadaş da için açtı baktı. Benim yapabileceğim iş değil dedi. Neyi arızalı ne yapılması lazım bilmiyoruz.

O yüzden satış fiyatı 10 TL'dir.

İndirim, Takas yok gibi standart cümlemizi de yazalım.

Göztepe E5 tarafındayım. Kozyatağında çalışıyorum. Buralardan elden eslim edebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

almak için pm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.