Şimdi Ara

SATILDI /// T50 SORUNSUZ KUTULU FATURALI-FULL + FULL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILDI /// T50 SORUNSUZ KUTULU FATURALI-FULL + FULL
     SATILDI  /// T50 SORUNSUZ KUTULU FATURALI-FULL + FULL SATILDI  /// T50 SORUNSUZ KUTULU FATURALI-FULL + FULL SATILDI  /// T50 SORUNSUZ KUTULU FATURALI-FULL + FULL SATILDI  /// T50 SORUNSUZ KUTULU FATURALI-FULL + FULL SATILDI  /// T50 SORUNSUZ KUTULU FATURALI-FULL + FULL SATILDI  /// T50 SORUNSUZ KUTULU FATURALI-FULL + FULL SATILDI  /// T50 SORUNSUZ KUTULU FATURALI-FULL + FULL SATILDI  /// T50 SORUNSUZ KUTULU FATURALI-FULL + FULL SATILDI  /// T50 SORUNSUZ KUTULU FATURALI-FULL + FULL SATILDI  /// T50 SORUNSUZ KUTULU FATURALI-FULL + FULL

*Siyah renk Turkcell 11.10.2014 faturalı sıkıntısızdır. 10. ayda garantisi bitiyor
    *Nakit ihtiyacımdan dolayı satmak istiyorum, ölücüler msj atmasın boşa.. Havalede 50TL daha inerim max..
    *Kutusu, Turkcell'den kesilmiş faturası, orjinal sarj aleti, tüm kitapçıkları, iğnesine kadar ilk günkü gibi mevcuttur. Kulaklığı bulamadım ama bir adet vericem yanında..
    *Ufak tefek kullanıma bağlı deformasyon mevcuttur ekranda minik noktalı ölü pixel var belli olan bişe olmadığı için servise vermedim, veren sıfırını alabilir belki şansı varsa birazda cazgırsa, en kötü ihtimal zaten ekranı sıfırı ile değiştirirler :) ama kullanıma en ufak etkisi olmadığından ve görünmediğinden beni rahatsız etmedi hiç, arka tarafta bir çizik var sadece kendini belli eden...Kırık, darbe, düşürme, tamir vs. mevcut değildir, Ne sesinde ne aramasında en ufak sıkıntı yok zaten alır kullanırsınız görüşme esnasında rahatça ve acelesiz, temiz iş olsun tam olsun.
    FİYAT; 299TL
    *Ödeme tarafıma geçtiği sürece kargo tarafımdan yapılabilir sakıncası yok(REFERNASLARIM OLDUKÇA MEVCUT)

*İstanbul Bahçelievler civarı elden teslim edilebilir.
    *TELEFON YAZMADIM ACAYİP ACAYİP İNSANLAR ARIYO.. GEREK YOK, ZATEN MESAJLARA SERİ CEVAP VERİYORUM UYGULAMA ÜZERİNDEN..
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 299 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Eylül 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Telefonun asıl fiyatı 285 TL yani. 50 TL havale indirimi ve 15 TL de kargoyu siz ödüyorsunuz

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.