Şimdi Ara

SATILIK İPHONE 12 PRO 256GB Y.D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK İPHONE 12 PRO 256GB Y.D
    Cihazın ekranı ve arka kamerası Apple Amerikada kuzenim tarafından sıfırları ile değiştirilerek cihaza sıfır etkisi katmıştır.

Cihazın kendi sistem ayarlarında görünüyor orijinal ekran ve kamera takıldığı.[/b
    ]

FaceID aktiftir.

Cihazda eski olan kasa ve ana kart kalmıştır.
    Pilini ben yüksek amperli batarya ile değiştirdim, uyarı vs vermiyor ve gayette güzel günü çıkarıyor.

Pil %100

Kullanım süresi 1.5 ay sonra ocakta sıfırlanıcak 4 + 4 = 8 ay kullanıma açılacaktır.

Sürüm İOS 18.7.2 olarak bıraktım. 26yı önermem.

Cihazda en ufak bir sıkıntı bulunamaz, çalışmayan bir aksamıda bulunmamaktadır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. SATILIK İPHONE 12 PRO 256GB Y.D SATILIK İPHONE 12 PRO 256GB Y.D SATILIK İPHONE 12 PRO 256GB Y.D SATILIK İPHONE 12 PRO 256GB Y.D SATILIK İPHONE 12 PRO 256GB Y.D SATILIK İPHONE 12 PRO 256GB Y.D SATILIK İPHONE 12 PRO 256GB Y.D
    Fiyat : 9500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• merhaba 05411412950 , satılmadı ise WhatsApp iletişime geçebilir misiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.