Bildirim
satıldı @speed39 --1GB 128 BİT GT630 MSI SESSİZ EKRAN KARTI 75 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
İlan Türü
#Satılık
Giriş
-
Performans hakkında bilgi verir misiniz. Overclocksuz Windows 7 puanı ve mesela Battlefield 3 veya NFS Shift, The Run, Most wanted 2012 veya AC falan gibi oyunlarda aldığınız fps değerini yazar mısınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dilskesti
Performans hakkında bilgi verir misiniz. Overclocksuz Windows 7 puanı ve mesela Battlefield 3 veya NFS Shift, The Run, Most wanted 2012 veya AC falan gibi oyunlarda aldığınız fps değerini yazar mısınız.
hocam kart yanıltmasın oyun oynanmaz bu kartla yeni oyunlar yani . satıldı kart______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozzzy222
quote:
Performans hakkında bilgi verir misiniz. Overclocksuz Windows 7 puanı ve mesela Battlefield 3 veya NFS Shift, The Run, Most wanted 2012 veya AC falan gibi oyunlarda aldığınız fps değerini yazar mısınız.
hocam kart yanıltmasın oyun oynanmaz bu kartla yeni oyunlar yani . satıldı kart
Sistemim kötü zaten. Eskiden Asus 5450 kullanıyordum o bile yetiyordu bana. Bu GT630 eskisinden biraz daha iyi. -
quote:
quote:
quote:
Sistemim kötü zaten. Eskiden Asus 5450 kullanıyordum o bile yetiyordu bana. Bu GT630 eskisinden biraz daha iyi.
böyle ucuza denk gelmez bi daha :D 60 a verdim arkadaşa inş memnun kalır çokta sessiz karttır ama inanırmısın :D salonda amd a10 5800k var :D onboard 7660 mı ne kartı var cpuda vga desteği varya :D o bu 1 gb gt630 dan daha hızlı ve performanslı ilginç ya bunu söktük hızlandı pc :D değerleri fazla aldı felan w7 de :D ama yinede tabi güzel kart ama güncel oyunlarda tırt yani______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Sistemim kötü zaten. Eskiden Asus 5450 kullanıyordum o bile yetiyordu bana. Bu GT630 eskisinden biraz daha iyi.
böyle ucuza denk gelmez bi daha :D 60 a verdim arkadaşa inş memnun kalır çokta sessiz karttır ama inanırmısın :D salonda amd a10 5800k var :D onboard 7660 mı ne kartı var cpuda vga desteği varya :D o bu 1 gb gt630 dan daha hızlı ve performanslı ilginç ya bunu söktük hızlandı pc :D değerleri fazla aldı felan w7 de :D ama yinede tabi güzel kart ama güncel oyunlarda tırt yani
Yinede eski sistemler için en iyi modellerdendir. :) Daha yüksek modeli darboğaz yapar :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X