Şimdi Ara

satıldı, silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 satıldı, silinebilir
    satıldı, silinebilir.
    Fiyat : 9700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatthehellwasthat -- 2 Mayıs 2019; 23:14:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hocam, öncelikle yorumunuz icin tesekkur ederim.
    Hepsinin ilk sahibiyim, mining yapılmadı. Yaklaşık 1 senedir oyun oynamadığım için net fps veremiyorum ama CS:GO oynarken her yerde yanıcı, sis vs. varken adamlarla çatıştığımda dahi hiçbir kasma yaşamadığımı biliyorum.

Pubg’de de çok akıcı bir oyun oynatıyordu hem de oyunun ilk zamanlarında yani optimizasyonlar tam anlamıyla yapılmamışken. Isınma gibi bir sorun yaşamadım daha önce, istediğiniz testi yapıp paylaşabilirim.

Şu anda bir tek PUBG yüklü bilgisayarda, o da gelen kişi test edebilsin diye performansı.

Kasa sadece bir kere iki hafta öncr Inventus’a servis için verildi o da satmadan önce bir sorun varsa giderilmesi için. Çalıştığında ses çıkartan 1 adet kasa arka fanı yenisiyle degistirildi, termal macun Noctua yenilendi, kasa iç ve dış temizliği yapıldı ve kasanın ön tarafındaki tozluğun bir tarafı tam oturmuyordu, o düzeltildi. Servis raporu duruyor. Bunlar haricinde başka bir işlem yapılmadı.

Dedigim gibi istediginiz testi yapıp, burda sonucunu paylaşabilirim.

Tekrardan teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• goldenmouse kullanıcısına yanıt
    Anladim. Elimde ki laptopu cikarirsam almak isterim. Battlefield 5 performansini merak ediyorum acikcasi

• whatthehellwasthat kullanıcısına yanıt
    Youtube’dan i7-7700k/1080ti Battlefield V performans videolarını izlediniz mi? Maalesef oyun bende yok. Her zaman beklerim, teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İptal
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat revize edildi, 10.750'den 10.250'ye çekildi.

• Fiyat son kez revize edildi, 10.250'den 9.700'e çekildi.

Kasanın fiyatı konusunda yapıcı yorumlarınız varsa
    paylaşmanızı rica ederim

• Yorumunuz için teşekkür ederim hocam

• Yapıcı yorum yapmak gerekirse 13 bin lira'ya Sıfır olarak i7 8700K'lı RTX 2080'li sistem toplanabiliyor. Diğer bileşenler farklı marka tabi. Performans baz aldığınız zaman hemen,hemen aynı performansı vereceği için çünkü RTX 2080 ile 1080 Ti birebir aynı desem yanlış olmaz. İkinciel bu sistem daha mantıklı fakat fiyatta kırpılmalar gerekiyor. Nedenide 7700K'lı makinaya 10 bin liraya yakın para vermek biraz abes kaçıyor. Hayırlı satışlar.
    ASUS Z370 TUF PLUS GAMING II , İ5 9600K 5.1 GHZ, MSI GTX 1070 Gaming, 2X8 16 GB 2666 MHZ, Samsung 970 Evo Plus 500GB Nve.M2, 1 TB WD Caviar Blue, 2 TB WD GREEN 3.5,Cooler Master MB500 TUF EDITION, Corsair H100X Sıvı Soğutma
  • Handsomekont kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam, sadece islemci ve ekran kartini iyi alip diger bileşenlerde ucuza kaçarsanız, dediğiniz gibi bir sistem toplanabilir.

Fakat benim satışa sunduğum sistemin sadece işlemci ve ekran kartı iyi parçalar değil, kasa, anakart, ram vs. hepsi kaliteli ve diğer alternatiflerine göre pahalı bileşenler.

Bu nedenle abes kaçma konusunda size katılmamakla beraber, vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenmouse -- 11 Mayıs 2019; 17:51:37 >

Orijinalden alıntı: goldenmouse

Haklisiniz hocam, sadece islemci ve ekran kartini iyi alip diger bileşenlerde ucuza kaçarsanız, dediğiniz gibi bir sistem toplanabilir.

Fakat benim satışa sunduğum sistemin sadece işlemci ve ekran kartı iyi parçalar değil, kasa, anakart, ram vs. hepsi kaliteli ve diğer alternatiflerine göre pahalı bileşenler.

Bu nedenle abes kaçma konusunda size katılmamakla beraber, vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim.
    Kasanız özenle toplanmış aksini söylemiyorum. Fakat böyle bir sistem oyun için değil daha çok iş için tercih ediliyor. 7700K iyi bir işlemci ve oyunlarda gücünü gösteriyor. Lakin render'da çekirdek faktörü girdiği için tek çekirdek gücü yeterli gelmiyor ve Ryzen öne geçiyor. Bir çok kişi Ryzen'a geçti sırf bu nedenden. 8700K ile intel bu açığı kapattı. Abes kaçıyor kelimesi sert anlaşılmış olabilir fiyatınız über yüksek değil tabi pazarlığa açık olduğunu düşünüyorum. Tekrardan iyi satışlar.
    ASUS Z370 TUF PLUS GAMING II , İ5 9600K 5.1 GHZ, MSI GTX 1070 Gaming, 2X8 16 GB 2666 MHZ, Samsung 970 Evo Plus 500GB Nve.M2, 1 TB WD Caviar Blue, 2 TB WD GREEN 3.5,Cooler Master MB500 TUF EDITION, Corsair H100X Sıvı Soğutma

• Handsomekont kullanıcısına yanıt
    Hocam siz daha bilgilisiniz benden parçalar hakkında.
    Ryzen işlemciler ben bu kasayı topladığım zamanda yeni çıkmıştı, hatta kasayı ilk önce Ryzen 7-1700X ve Msi anakart ile denedik, istediğim performansı alamayınca 1 hafta içinde İnventus’la konuşup intel işlemci ve asus anakarta geçtim.
    Onlar da sebebini anlayamadı ama fps olarak bu ikiliyle daha iyi performans yakaladım. Belki de işlemcinin yeni çıktığı zamanlar olduğu için beklenen performansı veremedi, şimdi daha iyi olabilir.

Tekrardan teşekkür ederim nazik yorumunuz için, iyi forumlar

• Sistemi bende beğendim. Eğer ileriki vakitlerde denk gelseydim pazarlık için görüşürdüm. Maalesef şu an böyle bir yatırırım yok. Eğer almayı düşünen varsa arkadaş iyi niyetli uzlaşmaya açık olarak anladım. Hayırlı satışlar.

• Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam
    Planlarınız değişirse istediğiniz zaman bana ilandaki telefondan ulaşabilirsiniz. Dediğiniz gibi fiyat konusunda da pazarlığa açığım

Tavsiyeniz için teşekkürler hocam, şu anda öyle bir düşüncem yok.
    Eğer fikrim değişirse size mesaj atarım

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.