Şimdi Ara

SATILDI: sıfır xbox360 elit pal fwli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ank:satılık sıfır xbox360 elit pal fwli
    1 ay önce tunalıda one game center den alınmıştır.hediye gelmiştir.oynamaya vaktim olmadığından satıyorum.2-3 kere ya oynamışımdır ya oynamamışımdır.fakat grafikleri beni şaşırttı gerçekten mükemmel bana kalırsa görüntüsü ps3 den bariz daha canlı.joystickide çok kullanışlı sixiaxisden çokdaha zevkli bunla oynaması kanımca.gerçi bi oyun oynadım çokda genelleme yapmayım.fakat tüplü tv de bile mükemmel bi görüntü veriyo.kutusu kitapçıkları poşetleri aksesuarlarıyla sıfır elit.cihaz fwlidir.yanında nfs undercover oyunu ile verilecektir.fiyat pazarlıksız 700 dür.05064330507

referanslarım:hidayetkurnaz(ps3 sattım)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xboxman -- 7 Nisan 2009; 23:10:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• resimler çok büyüktü düzelttim

şaka bi yana 650 veren var vermedim fiyat pazrlıksız

61 kişilik referans listemiz: RooTCrew -poulkilly - apish - dbaggio - espana(psp ve xbox360 kol) - wotn - cappadonna - [uA]Gokhius - Larkyn - yaSiN_AMD - SkiNNy - dampir -erkan44 - bogac05 - MrBlack(2 adet) - Tamer_10 -[C_a_N_e_R] - tetragonidzein - uqurarcn - cursive - kaanim - mta_taha - garuda - GoldenDragon - the c0smic - gotte2bache - NiGhT_W@Lk£r - sensible13 -furkito - serbay_ozturk - gctuzak - fox-mete(2 adet) - prodigy0(ps2) - A-Drive (LG 42 plazma) - muratkan(Philips 5980 HDMI Divx Player) - Tanman(Asus A3N notebook) - Lacrymatoire(xbox)2adet-KaZAaRa(HDMI Kablo)-ridvan1903(20gb xbox360 hdd)-cathedral(ps3-40gb)-nonatri (xboxDVD)-innocent_child(ps3 oyun cod4)-Pmanager-Sivridis- efsane_soldier(ps3 oyun)-magborat-oguz__ (ps3 oyun)-elcompany-SiemensMania-punto(tablet pc)-alig48(ipod touch4g)-erkanuygur(WD player Live)-GürkaN 18(SAMSUNG GALAXY S3)-Hür-Khan(WD player Live)-DarkSalvation(saat)turgutkantar(ipad mini)------KARO-----(mi band)-serkanertekin(2adet ayakkabı)&gt;
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafacoban

bu elitin 120gb hardiski varmı resimde göremedimnde
    birde siz en kötü oyunu denemişsiniz grafik olarak bir cod4 pes09 deneyin derim grafik ozaman belli oluyor

120 gb harddiski var tabiki abi yandan çekmediğim için resimde görülmüyo ama var tabiki olmazmı : bu arada doğrudur abi kötü oyun olabilir bayadır takip etmiyorum yeni oyunları ama en çok şaşırdığım olay tüplü tv de inanılmaz bi görüntü aldım bu aletten ps3ün lcd de verdiği görüntüden daha canlı ve parlak görüntü verdiğini çok rahat söyleyebilirm

• feckless nickli arkadaşa satılmıştır alet.umarım sorunsuzca çok uzun süre oynar.

[SATILDI] XBOX GAMEPAD ALINDI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.