Şimdi Ara

[SATILDI] Sıfır Logitech Performance Mouse MX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar Merhaba;

Bir kampanya vesilesiyle kazandığım Sıfır, kutusunda, garantili Logitech Performance Mx Mouseumu satıyorum. Zaten kendim M705 kullanıyorum. Benim gibi standart bir kullanıcıya yeter de artar bile. Dediğim gibi ürün sıfırdır ve orijinal ambalajındadır. Almak isteyenler için kutuyu açıp deneyebilirim. Ürünün özellikleri aşağıdadır. İstanbul içi alacaklara Levent - Gayrettepe - Beşiktaş - Kadıköy civarından elden teslim edebilirim. İstanbul dışından alacaklara ise önce ödeme sonra kargo şeklinde yollayabilirim. Referanslarıma bakabilirsiniz...

Ürün için gördüğüm en düşük fiyat 160 TL. Aynı şartlar altında daha uygun bir fiyat gösterebilirseniz fiyatta tabii ki mantıklı değişiklikler yapabilirim.

Ürün Özellikleri:

Logitech patentli DARKFIELD teknolojisi ile cam dahil tüm yüzeylerde rakatça kullanım imkanı
    Unifying Teknolojisi sayesinde tek bir kablosuz alıcı ile 6 cihazı aynı anda çalıştırabilme
    Logitech patentli “Hyper-fast scroll” özelliği ile ultra hızlı scroll imkanı
    10.000 satırlık excel dökümanını 7 saniyede tarayabilme
    Kademeli pil ve dpi çözünürlük gösterge ışığı
    Kaymayı engelleyen yumuşak dokulu yan tutamaçlar
    PC ve MAC desteği

Ürün için istediğim fiyat: Kargo dahil 140TL -> Fiyat 100 TL olmuştur arkadaşlar. Kargoya karışmıyorum. İndirim yap mesajlarına cevap vermiyorum. Bilginize...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomantis -- 20 Ocak 2013; 17:55:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.