Bildirim
[SATILDI ]Satılık yavru GinePig
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bilgi amaçlı soruyorum; bu ginepig ler fare türünden hayvanlarmıdır? fotoğrafları çok sevimli de.. -
Valla herkes aynı şeyi soruyor Ben genelde sincap/tavşan kırması diyip geçiştiriyorum
Sincabı bilmem ama tavşan kırması olduğu kesin.Vikipedi şöyle özetlemiş :
Orta ve Güney Amerika, evcil kobayın atası olan yabani kobayın yurdudur. Yabani kobaylar ve diğer kobay türleri tüm Güney ve Orta Amerika’ya yayılmışlardır. Yabani kobay, mara (pampa tavşanı), kapibara (su domuzu) gibi türlerden oluşan kobaygiller, kemirgenler arasında en geniş aileyi oluştururlar.
Umarım bilgilendirici olmuştur... -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet Samet
Valla herkes aynı şeyi soruyorBen genelde sincap/tavşan kırması diyip geçiştiriyorum
Sincabı bilmem ama tavşan kırması olduğu kesin.Vikipedi şöyle özetlemiş :
Orta ve Güney Amerika, evcil kobayın atası olan yabani kobayın yurdudur. Yabani kobaylar ve diğer kobay türleri tüm Güney ve Orta Amerika’ya yayılmışlardır. Yabani kobay, mara (pampa tavşanı), kapibara (su domuzu) gibi türlerden oluşan kobaygiller, kemirgenler arasında en geniş aileyi oluştururlar.
Umarım bilgilendirici olmuştur...
teşekkür ederim.
-
Hemstır deilmi bu??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: shozprenic
Hemstır deilmi bu??
Bu boyda bir hamster ?Hayır guinea pig diye geçer ismi...
SATILDI -
iyi günler ben sahiplenmek istiyorum da istsanbula gönderimini yapabilir misiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: mYkaba
iyi günler ben sahiplenmek istiyorum da istsanbula gönderimini yapabilir misiniz
Birincisi satıldı , ayrıca şehiriçine satım düşünüyordum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X