Şimdi Ara

[SATILDI ]Satılık yavru GinePig

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde fazladan 1 adet yavru gine pig bulunmakta.Hiçbir sağlık sorunu bulunmamakta.İzmir içi elden teslim...

Cinsi : Abyssinian
    Yaşı : 1/1.5 aylık
    Renk : Sarı/Beyaz/Siyah
    Fiyat : 60 Lira

[SATILDI ]Satılık yavru GinePig [SATILDI ]Satılık yavru GinePig

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Samet -- 1 Ocak 2014; 20:37:56 >

• bilgi amaçlı soruyorum; bu ginepig ler fare türünden hayvanlarmıdır? fotoğrafları çok sevimli de..
  • Valla herkes aynı şeyi soruyor Ben genelde sincap/tavşan kırması diyip geçiştiriyorum Sincabı bilmem ama tavşan kırması olduğu kesin.Vikipedi şöyle özetlemiş :
    Orta ve Güney Amerika, evcil kobayın atası olan yabani kobayın yurdudur. Yabani kobaylar ve diğer kobay türleri tüm Güney ve Orta Amerika’ya yayılmışlardır. Yabani kobay, mara (pampa tavşanı), kapibara (su domuzu) gibi türlerden oluşan kobaygiller, kemirgenler arasında en geniş aileyi oluştururlar.

Umarım bilgilendirici olmuştur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Samet

Valla herkes aynı şeyi soruyor Ben genelde sincap/tavşan kırması diyip geçiştiriyorum Sincabı bilmem ama tavşan kırması olduğu kesin.Vikipedi şöyle özetlemiş :
    Orta ve Güney Amerika, evcil kobayın atası olan yabani kobayın yurdudur. Yabani kobaylar ve diğer kobay türleri tüm Güney ve Orta Amerika’ya yayılmışlardır. Yabani kobay, mara (pampa tavşanı), kapibara (su domuzu) gibi türlerden oluşan kobaygiller, kemirgenler arasında en geniş aileyi oluştururlar.

Umarım bilgilendirici olmuştur...

teşekkür ederim.

• Hemstır deilmi bu??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shozprenic

Hemstır deilmi bu??

Bu boyda bir hamster ? Hayır guinea pig diye geçer ismi...

SATILDI
  • iyi günler ben sahiplenmek istiyorum da istsanbula gönderimini yapabilir misiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Himalia Satılık Hesap
    4 ay önce açıldı
    Satılık Arı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mYkaba

iyi günler ben sahiplenmek istiyorum da istsanbula gönderimini yapabilir misiniz

Birincisi satıldı , ayrıca şehiriçine satım düşünüyordum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.