Şimdi Ara

SATILDI!!!<< Satılık X2VGA 2 >> (xbox-xbox360-wii-ps3 vb.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Eylül de elime geçti..PS2 mi LCD monitörüme baglamak için almıştım ancak PS2 oyunlarının cogunun 480i olması ve monitörümün desteklememesi yüzünden beklediğim verimi alamadım...480p olan progresive desteği olan PS2 oyunlarında sonuc gercekten cok iyi... Ayrıca PS3 lerinizi VGA girişinden HDCP siz ve HDMI-DVI girişi olmayan LCD monitörlere, CRT monitörlere,LCD tvlerinize,Projeksiyon cihazlarınıza bağlayıp 1080p ye kadar görüntü alabilirsiniz...Uygun komponent kabloları ile xbox-xbox360-wii-ps3 lerinizi baglayabilir ve 480p-720p-1080i-1080p ye kadar görüntü elde edebilirsiniz.. Aldığım fiyattan vermek istiorum.Kesinlikle kar amacı yoktur..Bu ürünü yurtdısından getirtmek isteyenler için sanırım uygun bir fırsat..Bana kargo dahil 105 ytl ye mal oldu....(paypaldan kanıtlayabilirim :) ) İstediğim fiyatta zaten budur..Teşekkürler...

izmir içi elden diğer illere kargo olur...

http://www.x2vga.com/

SATILDI!!!<< Satılık X2VGA 2 >>  (xbox-xbox360-wii-ps3 vb.)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tol9a_TR -- 7 Ekim 2008; 21:57:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• abicim hiç msn e girmiyorsun ki anlaşalım.Ciddi alıcıyım diyorum.Msn im var sende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.