Şimdi Ara

[SATILDI]SATILIK SLim PS3 ve Oyunlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz satıldı konuyu taşıyabilirsiniz. Teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estevez -- 26 Haziran 2014; 23:44:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yuh demekten baska bir sey gelmedi aklima.

Bu fiyata ps4 almak varken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu tarz yorumlar neden yaparsınız anlamış değilim. Gidip alınız o vakit o fiyata ekstra kol alınız 5 tane oyun alınız 1500 1700 lira veriniz. Ayrıca hepsinden önce yorum yapmayı öğreniniz. İyi günler.

• Baltalamak gibi olmasın da aşırı pahalı satıyorsunuz. Aceleniz yoksa bilemem ama bu gidişle satamazsınız cihazı.

Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRIENDS

Baltalamak gibi olmasın da aşırı pahalı satıyorsunuz. Aceleniz yoksa bilemem ama bu gidişle satamazsınız cihazı.

Hayırlı satışlar.

Ben pahalı olduğunu düşünmüyorum hocam. Teşekkür ederim iyi günler.

• forum tarihinde ps3 te görülmüş en yüksek fiyat yeni ilan verecek arkadaşlar sakın bu fiyatı baz alıpta ilan filan açmayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan_yel

forum tarihinde ps3 te görülmüş en yüksek fiyat yeni ilan verecek arkadaşlar sakın bu fiyatı baz alıpta ilan filan açmayın derim

Sana özelde de söyledim. Ama sürekli karalama kampanyası yapmayı bırak. İnsanların makinalarını 400 liraya alıp sahibinden de 750 800 900 ne tutturursanız satıyorsunuz. işiniz bu olabilir fakat benim ilanımı kirletme hakkı vermez bu size. Yorum yaptınız cevabınızı aldınız. Lütfen burda kampanya yapıp durmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben insaflıymışım yani sahibinden com da 700 e ps3 verdiğime göre senin gibi iş güzarlara nedemeli acaba
  • Adam nette araştırma yaptım malımın ederini biliyorum diye bana işgüzar diyor. Benim konumdan uzak dur sen karahan_yel sen 1500 versen gene vermem sana bir çöp bile. Hep uyanık sanıyorsunuz kendinizi. Başka yerde cihazlardan anlamayanların konularını bulmaya çalış sen bir daha yorum yapmazsan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Estevez

Adam nette araştırma yaptım malımın ederini biliyorum diye bana işgüzar diyor. Benim konumdan uzak dur sen karahan_yel sen 1500 versen gene vermem sana bir çöp bile. Hep uyanık sanıyorsunuz kendinizi. Başka yerde cihazlardan anlamayanların konularını bulmaya çalış sen bir daha yorum yapmazsan sevinirim.

Cenk abi sana yazı yazıyorsa bi bildiği vardır ben 650 den 700den hatta fat 500den kırık ps3 satan adamım 2000leri gördüm sahibindende oha çüş demiş adamım 2.elde fiyatlar artmaz düşer sen sıfır bunu kaça aldın? Oyunları'da sıfır hesaplayıp bu fiyatı çıkardıysan sen cenk abinin dediği gibi zor satarsın bence satamazsın ps4 yurt dışı 400dolar gider onu alır millet

• leventhocaaa kullanıcısına yanıt
    Yani sürekli kıyaslama yapmanızı anlamış değilim. Ps4 almak isteyen zaten gider ps4 alır aa ps3 bu fiyata ben ps4 alayım demez. Farklı klasmanlar. Herkesin kendi tercih hakkı 2. el piyasası sizden soruluyor anladığım kadarıyla fiyatların artıp azalmasını belirlediğinize göre :) Siz o fiyata satar alıcı bulursunuz ben bu fiyata satar alıcı bulurum nasip. Benim cihazımın eve oyunlarımın ederi belli hocam. Ve bundan sonra rica ediyorum alıcı olmayanlar eleştiri mahiyetli yorum yapmasınlar. Saygılar.

• Hepsini sıfır alsak aynı fiyat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagoleraoguzer kullanıcısına yanıt
    Gold ya da teknosaya bakabilirsiniz forumlarda gezmek yerine :)

• Hocam takma onları fiyat gayet uygun hele bu oyunlarla birlikte fazlasıyla hakkını verir. Millet sırf ölücülük için baltalama yapmazsa keşke.

O fiyat ne be 1150 TL mi cidden o?
    Herhalde dalga geçiyorsunuz neyse alan alsın artık.

• Serbest piyasa ekonomisi bu olsa gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tosun911 T kullanıcısına yanıt
    Ya alıcı olmayan herkes laf yapıyor bırakın artık bu işleri. Cihazı sattım 650 liraya oyun almak isteyen varsa yazabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.