Şimdi Ara

SATILDI - SATILIK PHILIPS sensotouch 3D RQ1260/16 ISLAK KURU TIRAŞ MAKİNESİ / 300 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar merhaba,

SATILIK >>> PHILIPS SENSOTOUCH 3D RQ1260/16 ISLAK VE KURU TİP TIRAŞ MAKİNESİ

Fiyat pazarlıksız - 300 TL + kargo

Ödeme şekli - Önce havale sonra kargo (sanalpazar ya da benzeri satış açamam kusura bakmayın çünkü ben de size güvenmiyorum; bu tarz satış isteyen arkadaşlar, emin olmak için üzerine en az 200 TL daha para koyun mağzadan alın lütfen - malesef daha önceden canım yandı, ürünü alıp deneyip memnun kalmayıp geri gönderen "lavuk" arkadaşlar söz konusu; sonrasında ben, ürünün denendiğine mi yanayım, ödediğim çift yönlü kargo ücretine mi..?!!)

Orjinal kutusunda ve garantilidir. Ancak açılmış ve 1-2 sefer denenmiştir.

Ürün hediye gelmişti. 1-2 sefer meraktan denemiştim. Sonrasında hiç kullanmadım. Makine çok başarılı ancak; ben o dönem yurt dışında okuyordum ve yurt dışında dönerken mevcut makinemi götürdüm. Şimdi de alışkın olduğum için mevcut makinemi kullanmaya devam ediyorum. Bu nedenle evde kullanmadığım; boşta yatan (ki bu hiç kullanılmamış bir makine olarak düşünülebilir); satışa çıkarttım.

Bilmiyorum daha ne kadar var ancak garantisi devam ediyor. Bir fatura vermenize de gerek yok; ürünün seri numarasından bunu onlar görüyorlar. Arzu edene seri numarası da verebilirim ve sordurursunuz.

Alet gıcır gıcı ve çok iyi durumdadır. Kullananlardan duyduğum kadarıyla 30 tıraş kadar yapıyormuş tek şarj ile. Şu an piyasadaki en iyi tıraş makinesi diyorlar. Araştırın lütfen... ISLAK ve KURU tıraş ediyor. Bıçakları da yenidir. Ancak Hijyen açısından şüphe duyar değiştirmek isterseniz, en fazla 45 TL'ye yeni bıçak satıyorlar ve Online sipariş verebiliyorsunuz...

İzmir'de elden teslim edebilirim. Diğer bütün illere önce Havale ödeme sonra Kargo şeklinde teslimat yapabilirim. BU site de daha önce 1000 TL değerinde mal sattığımda olmuştur. Referanslarımdan kontrol edebilirsiniz. 3 farklı firma da yönetici pozisyonunda görev yapab birisiyim. Arayın tanışalım görüşelim. Size bir sorun yaşatmam. Malın yepyeni bir şekilde evde durmasına üzülüyorum. Birisinin işine yaracakken kenarda durması günahtır dedim ve satışa çıkarttım. Alacak arkadaşa hayırlı olsun. Sevgiler...
     SATILDI - SATILIK PHILIPS sensotouch 3D RQ1260/16 ISLAK KURU TIRAŞ MAKİNESİ / 300 TL SATILDI - SATILIK PHILIPS sensotouch 3D RQ1260/16 ISLAK KURU TIRAŞ MAKİNESİ / 300 TL SATILDI - SATILIK PHILIPS sensotouch 3D RQ1260/16 ISLAK KURU TIRAŞ MAKİNESİ / 300 TL SATILDI - SATILIK PHILIPS sensotouch 3D RQ1260/16 ISLAK KURU TIRAŞ MAKİNESİ / 300 TL
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmeteren -- 10 Temmuz 2013; 15:08:04 >

• FİYAT NEDİR BENMİ GÖREMEDİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: xafer12

FİYAT NEDİR BENMİ GÖREMEDİM

+1907

nereden alındı o da belli değil_!
  • beyler fiyat başlıkta yazıyordu, kusura bakmayın yurt dışına çıkıyordum apar topar ilan açmıştım; içeriğe de ekledim. fiyat pazarlıksız 300 TL'dir.

ucuz pahalı tartışırsınız artık ama bence çok uygun. sahibinden de ilan açtım, adam 290 tl vereyim mi diyor. Ya ne garip, gariban milletiz. illa pazarlık mı edecez :)))

Alet kullanılmış değil, çizikli değil (gıcır gıcır), arızalı değil. garantisi de devam ediyor (ama ne kadar bilmiyorum).

nerden aldığıma gelirsek, sanırım teknosadan aldım ancak hatılamıyorum ki nerden aldığınız farketmiyor, yetkili teknik servise götürünce işleme alıyorlar. Ben satış açmadan önce götürdüm ve bir kontrol ettirdim, ordan biliyorum (sonuçta elimdeki malın ne olduğunu bilmeden satıp günaha girmek istemedim). maksadım para kazanmak değil. elimde pas tutacağına, maksat bir sahip bulsun iş görsün. fiyatı da gerçekten uygun yazdığıma inanıyorum. 500 TL ile 759 TL arasında onlaine fiyatlandırma yapıyorlar.

Ben daha 2 ay önce braun makine aldım, vatan bilgisayarda 500 TL nakit verdim. yani bu cihazın evde olduğunu bilseydim zaten bu kadar para verip bi cihaz daha almazdım. ankaradan izmire taşındım 1 ay önce. taşınma sırasında tıparlanırken buldum bu cihazı. hediye gelmişti ve öyle koymuşum kenara durmuş. Sağlam olduğuna kefilim çünkü hiç kullanmadım ve ayrıca 1 ay önce, taşınmadan önce, Anakara Etimesgut Philips Yetkili Servisinde tam Check-Up'a soktum; abi cihaz tıkır tıkır bir ömür kullanırsın dediler... Tabi kul yapısı sonuçta, Allah bilir vadesini... ancak bu cihazın alındığı günden beri kullanılmamış olduğuna keifilim. Garantiye gelince de, bu cihazın en pahalı parçasını yetkili teknik servis 30TL'ye değiştiriyor. garantisi olmasa ne olur :) yani ben size ek bilgi vermek için yazdım bu kadar. piyasadan bu cihaza bakan arkadaşlara ek bilgi olsun... ben muhtemelen satışı bugün yarın iptal edicem.

Cihazın 1-2 gün içinde muhtemelen dayıma hediye etcem. Dayım'da aynı cihazdan bitane var. sen bunu 300 tl'ye mi satıosun, benim ki eskiyor, ben senden alayım o zaman dedi. ve bu talebin üzerine bana benim cihazı dayıma hediye etmek düştü. 1-2 güne unutmazsa, hakkınızı helal edin. Herkese iyi arayışlar, hayırlı ürünler dilerim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.