Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI - SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6 Satın Al 13 Aralık 2020 10:12 1 1 SATILDI - SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6 Ziya126 tarafından satın alınmıştır.AMD Sapphire Nitro+ RX 5700 XT ekran kartımı artık kullanmadığım için satıyorum. Kartın hiçbir problemi YOK. 5700XT'ler arasında en iyi performansa ve soğutmaya sahip olanıdır. 16 ay daha Arena Bilgisayar'dan garantilidir. Kutusu, faturası mevcut, hiçbir eksiği yok. Tercihen elden satmak istiyorum. Kargo ulaştı.Takas ve indirim olur mu gibi sorulara cevap vermiyorum. İyi günler dilerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık: Company of Heroes 3 (Referans İlanı) Satılık: Dead Island 2 - The Callisto Protocol CORSAIR VIRTUOSO SE - METALİK GRİ 7.1 - KABLOSUZ KULAKLIK SATILIK - MICROSOFT KABLOSUZ KLAVYE (Touchpadli)
nantenami N kullanıcısına yanıt :'D ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık: Company of Heroes 3 (Referans İlanı) Satılık: Dead Island 2 - The Callisto Protocol CORSAIR VIRTUOSO SE - METALİK GRİ 7.1 - KABLOSUZ KULAKLIK SATILIK - MICROSOFT KABLOSUZ KLAVYE (Touchpadli)
Ziya126 kullanıcısına yanıt Ben de güzel iletişiminiz ve sorunsuz alışverişiniz için teşekkür ederim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık: Company of Heroes 3 (Referans İlanı) Satılık: Dead Island 2 - The Callisto Protocol CORSAIR VIRTUOSO SE - METALİK GRİ 7.1 - KABLOSUZ KULAKLIK SATILIK - MICROSOFT KABLOSUZ KLAVYE (Touchpadli)