Şimdi Ara

***SATILDI***SAMSUNG 32' LCD TV HD READY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tv değişikliğinden sonra ihtiyaç kalmayan lcd tvmimizi satıyorum. Ürünün tam kodu : LE32B460B2W
    Lcd iki senelik olup full kutulu ve faturalıdır. Garantisi temmuz ayında bitti. Tamiri , arızası , kırığı ve ölü pixeli yok.
    Evde kullanılmış temiz bir cihaz. Alan kişi için 1ay garantisi benim.
    Almak isteyenler için fiyatım : 500 TL. Kargosu çok tutar o yüzden kargoyu yarı yarıya karşılarız. Teklifler özem mesajdan , sohbetler ilan sayfasından ....

Edit : Takas seçeneğimiz var. Bunların başında I7 işlemci , ssd , büyük kapasiteli hdd olabilir....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolti -- 28 Ağustos 2011; 19:11:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güzel bir lcd dir tavsiye ederim
  • şansa bak görsem buradan alırdım gittim istanbul bilişimden C serisini aldım.
  • Merhabalar hocam, takipteyim. Ürün üretimden kalkmış olmasına rağmen İstanbul bilişimde ürün 2 yıl garantisi kargosu ve 100tl değerinde hediyeleriyle 729 TL, amacım satışı baltalamak değil katiyetle, belki ufak bir revize gerekebilir Ama alıcısına pazarlığı yaparız diyorsanız gayet güzel Hayırlı bayramlar, takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Merhabalar hocam, takipteyim. Ürün üretimden kalkmış olmasına rağmen İstanbul bilişimde ürün 2 yıl garantisi kargosu ve 100tl değerinde hediyeleriyle 729 TL, amacım satışı baltalamak değil katiyetle, belki ufak bir revize gerekebilir Ama alıcısına pazarlığı yaparız diyorsanız gayet güzel Hayırlı bayramlar, takipteyim.

Yapıcı her türlü yoruma saygı duyarım dostum. İstanbul bilişimi garantisini garantiden saymam açıkçası çünkü bütün cihazlara kendileri garanti veriyorlar. Daha önce yaşanan örnekler gibi kapılar duvar oldu mu garantilerde buhar oluyor. Ben elimden geldiğince ucuz satmaya çalışıyorum , cihazı öldürmeyene kapım sonsuz açık

• quote:

Orijinalden alıntı: coolti

quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Merhabalar hocam, takipteyim. Ürün üretimden kalkmış olmasına rağmen İstanbul bilişimde ürün 2 yıl garantisi kargosu ve 100tl değerinde hediyeleriyle 729 TL, amacım satışı baltalamak değil katiyetle, belki ufak bir revize gerekebilir Ama alıcısına pazarlığı yaparız diyorsanız gayet güzel Hayırlı bayramlar, takipteyim.

Yapıcı her türlü yoruma saygı duyarım dostum. İstanbul bilişimi garantisini garantiden saymam açıkçası çünkü bütün cihazlara kendileri garanti veriyorlar. Daha önce yaşanan örnekler gibi kapılar duvar oldu mu garantilerde buhar oluyor. Ben elimden geldiğince ucuz satmaya çalışıyorum , cihazı öldürmeyene kapım sonsuz açık

Ilımlı yaklaşımına teşekkürler dostum, sadece görüş belirttim Söylediklerini düşününce öyle tabi, kargo ne tutar acaba, kaç kg gelirki alet..

• Kargo firmasına gidip sormak lazım , bu da en erken pazartesi olabilir. Ya da bir bilen varsa bize yardımcı olabilir.

Hesaplamalarıma göre 15kg tv tahminen 25-30tl gibi kargosu tutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolti -- 28 Ağustos 2011; 1:22:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 82 ekran hd ready lcd tv
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 39 Tl tutuyor 33desi civarı geçen ay almıstım. ama ptt ile gonderttim 16 liraya geldi
  • pm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.