Şimdi Ara

[SATILDI] RAZER ORBWEAVER MEKANİK KEYPAD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adıyaman İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Herkese merhaba.
    Forumdaki bir arkadaştan almış olduğum ilanda yazılı Razer Keypad kozmetik açıdan 9,9/10 durumdadır.
    Aldığım kişi amerikadan gelirken yer kaplamaması için kutusunu getirmemiş ürünün sadece kendisi mevcut.
    geçtiğimiz ay aldım, 1 ay bile kullanılmadı, toplam kullanım süresi 20 saattir.
    BF4 oynadım, gerçekten güzel bi tecrübe oldu, fps tarzı ve lol gibi mmo oyunlar için çok kullanışlı. Mekanik olması sebebiyle uzun ömürlü ve razer kalitesi ortada.. ele çok iyi oturan kullanışlı bişey..
    Logitech G910 siparişi verdim bu yüzden satıyorum
    sanalpazar ilanı açılır. kargoyu ve komisyonu alıcı öder.
    aracı site olmadan nakit havalede önce havale sonra kargo (Heryere PTT/5,5 TL) alıcı ödemeli olur
    Kargo özenle zarar görmeyecek şekilde paketlenir.
    ürünün TR fiyatını, amazon fiyatını biliyorum. İlanı kirletmeden alıcı kişiler fiyat teklifi veya ürün ile ilgili pm ile ulaştığında anında detaylı bir şekilde cevaplanacaktır.
    İsteyene yakın plan net görselleri WhatsApp üzerinden atarım.
    SATILMIŞTIR

Ürün incelemesi:
    Videodaki ablamız güzel bi şekilde anlatmış... incelemedeki ürünün kablosu örgüsüz. bendeki ürünün kablosu örgülüdür.

[SATILDI] RAZER ORBWEAVER MEKANİK KEYPAD [SATILDI] RAZER ORBWEAVER MEKANİK KEYPAD [SATILDI] RAZER ORBWEAVER MEKANİK KEYPAD [SATILDI] RAZER ORBWEAVER MEKANİK KEYPAD

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     [SATILDI] RAZER ORBWEAVER MEKANİK KEYPAD [SATILDI] RAZER ORBWEAVER MEKANİK KEYPAD [SATILDI] RAZER ORBWEAVER MEKANİK KEYPAD [SATILDI] RAZER ORBWEAVER MEKANİK KEYPAD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatciftci2008 -- 7 Mart 2016; 20:54:35 >

• Kendim kullanıyorum aynı üründen. Fps için gerçekten harika. Bence klavyeden daha avantajlı oyuncular için. Yer kaplamıyor ve ele alıştı mı bırakamıyorsunuz. Bu temizlikteki ürün için çok çok iyi fiyat. Tavsiye ederim almayı düşünen arkadaşlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

Kendim kullanıyorum aynı üründen. Fps için gerçekten harika. Bence klavyeden daha avantajlı oyuncular için. Yer kaplamıyor ve ele alıştı mı bırakamıyorsunuz. Bu temizlikteki ürün için çok çok iyi fiyat. Tavsiye ederim almayı düşünen arkadaşlara

teşekkürler hocam yorum için. ben bi gaza gelip g910 siparişi verdim amazondan, yoksa büyük zevkle kullandığım bişey.. yapan adam iyi yapmış gerçekten.. üzülerek sattığımı söyleyebilirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.