Şimdi Ara

Satıldı | Ps4 The Evil Within - 120 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba.
    25 Ekim tarihinde satın aldığım The Evil Within Playstation 4 oyunumu satıyorum. Oyun elime bu pazartesi geçti. Sadece bir kez kutusundan çıkartıldı ve cihaza takıldı. Oyunu cihazdan çıkartıp ps4 şeritli jelatinine koyup sıfır gibi göndereceğim. Oyunun içinden çıkan The Fighting Change Pack dlcsi kullanılmamıştır. Sıfır ve ikinci elini 155 liraya satan var fakat ben o fiyata koymak yerine 120 liraya çekiyorum. 130 liraya satışa çıkartmıştım fakat alıcı çıkmadı. Bu yüzden ilan pazarlık ve takasa kapalı. Son fiyat 120 TL. Kargo Hatay / Dörtyol yurtiçi kargo şubesinden alıcı öder şeklinde gönderilecektir. İzmir veya istanbul gibi uzak şehire ortalama 1 günde ulaştırılıp kargo ücreti 7 lira tutuyor. Dilerseniz farklı bir kargo firması ilede gönderimi olabilir. (Aras, Mng veya Sürat). Alışveriş önce havale(iş bankası) sonra kargo şeklinde olacaktır. Garanti hesabınız varsa CepBank ödemeylede satış gerçekleştirilebilir. İlandaki görseller satıştaki oyuna aittir. Oyunun satış fiyatı 120 liradır. Satın almak isteyen arkadaşlar konuya mesaj gönderebilir veya özel mesaj ile iletişime geçebilirler. Yarın havale ve kargolama şeklinde alışverişi yapabiliriz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 6 Mart 2015; 13:10:59 >

• Oyun forumdan sekrolan isimli arkadaşa rezerve edilmiştir. Alışveriş yarın gerçekleştirilecektir.
  • Oyun, forumdan sekrolan isimli arkadaşa satılmıştır. Ücret alındı oyun kargolandı. Kargo bilgileri verildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.