Şimdi Ara

Satıldı | Xbox One X 1 TB Forza Horizon 4 & Forza Motorsport 7 Bundle - 1900 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar.
    Cihazı Aralık ayının başında yurtdışından aldım. Cihazı denemek için açıp oyunları kurdum. 13.02.2019 a kadar game pass mevcuttur. Ürün Xbox One X Forza Horizon 4 & Forza Motorsport 7 Bundle Dead paketidir. Cihaz ve kontroller sıfır ayarında kozmetik olarak yepyeni. Cihazın resimde görüldüğü gibi kutuları ve aksesuarları tamdır. İsteyene whatsappdan video veya detaylı resim gönderebilirim. Alışveriş önce EnPara/ Yapı Kredi veya Garanti Bankası havale/eft sonra kargo şeklinde olacaktır. Kargo ücreti alıcıya aittir. Satış gerçekleştikten sonra aynı gün dilediğiniz kargo firması ile adresinize kargolanır. İlgilenen arkadaşlar başlık altında mesaj gönderebilir veya özel mesajla ulaşabilirler. Referanslarımı ve önceki satışlarımı inceleyebilirsiniz.
    Fiyat: 1900 TL

Paket İçeriği:
    Xbox One X Forza Horizon 4 & Forza Motorsport 7 Bundle (kutu içeriği tam)
    1 Adet Xbox One X Kontroller
    1 Adet Xbox Live Hesabı
    Forza Horizon 4 Hesapta Yüklüdür
    Forza Motorsport 7 Hesapta Yüklüdür
    13.02.2019 Tarihine kadar geçerli Xbox Game Pass

Resimdeki görseller cihaza aittir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 18 Ocak 2019; 8:56:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı satışlar

şükür forumda mantıklı fiyatlar görüyoruz
  • Teşekkürler hocam.

İlanda belirtmeyi unutmuşum: takas düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satış devam ediyor. 1900 TL aynı gün kargo ile gönderim yapılır.
  • Güncel. Satış devam ediyor. Fiyatta revizyon yapmayı düşünmüyorum zira forumdaki en uygun ilan.
  • Forumdan Sonic.Storm isimli arkadaşa rezerve edilmiştir.
  • Forumdan Sonic.Storm isimli arkadaşa satılmıştır. Para alındı akşam kargolanacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.