ZORUNLU UYARI: ÖLÜCÜLERİN YAZININ BU KISMINDAN SONRASINI OKUMAMALARI RİCA OLUNUR. ZAMANIM DEĞERLİDİR. LÜTFEN İNSANLARI BOŞA YORMAYINIZ.
Merhabalar arkadaşlar, 3 yıldır kullandığım gözümün bebeği ve de her parçasını özenle topladığım sistemimi zorunlu olarak satışa çıkarmış bulunmaktayım. Sistemimin son derece stabil çalıştığını belirtmekle birlikte; kasayı toplamış olduğum 06.06.2015 tarihinden beri formatsız, kazasız, belasız bugüne kadar düzgün bir şekilde bana hizmet vermiştir. Kasayı ilk topladığım ilanı da aynı şekilde donanımhaber forumunda görebilirsiniz. 3 ayda bir sarı vileda bez ile yumuşakça dış ve iç tozu alınmıştır ve de 6 ayda bir bizzat kendi tarafımdan düşük güçlü hava kompresörüyle genel toz temizliği yapılmıştır. 3 yıllık bir kasa için son derece temizdir. Sistemimin az çok ne olduğunu biliyorum. İlandaki her şeyle birlikte almayı isteyen arkadaş varsa eğer, indirim yaparım. Sistemi alan arkadaşın içi rahat olsun. Tek kuruş fazladan masraf yapmasına gerek yoktur. Zaten donanımdan anlayan birisi sistemde kullanılan parçaların kalitesine bakarak; ne kadar özenli ve de dengeli bir sistem topladığımı göreceklerdir. Özelliklerine gelecek olursak: =============================SISTEM BILESENLERI - PARÇA SATIŞI ŞU AN İÇİN YOKTUR========================== MONİTÖR: BenQ 24" 1ms 144Hz XL2430T Full HD Gaming LED Monitor - 28.05.2015 tarihinde Zoccos Shop - Setup Bilişim'den alınmıştır. Garantisi bitmiştir. Faturası vardır. Kutu ve her türlü içeriği mevcuttur. Sıfırdan farksız, üzerinde kılcal çiziği dahi yoktur. Kutudan çıkartılıp masaya konulmuştur. Üzerinde görülebilir parmak izi dahi yoktur. ANAKART: ASUS Maximus Formula VII Watch Dogs Edition Motherboard - Garantisi bitmiştir - 17.12.2014 Vatan Bilgisayar Faturalıdır - Kurulum Tarihi 06.06.2015'tir. İŞLEMCİ: Intel® Core™ i5-4690K Processor - Garantisi bitmiştir - 01.06.2015 Amerika B&H Faturalıdır. İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Noctua NH-D15 - Amazon'dan alınmış olup faturası kayıptır: İlk kullanıcısıyım. 3-5 kullanımlık Noctua NT-H1 macunu vardır içerisinde. BELLEK: Vengeance® Pro Series — 16GB (4 x 4GB) DDR3 DRAM 2400MHz CL11 Memory Kit - 10.06.2015 tarihinde Amazon'dan alınmıştır. Garantisi devam etmektedir. EKRAN KARTI: EVGA GeForce GTX 980 SC GAMING ACX 2.0 P/N: 04G-P4-2983 - 29.07.2015 tarihinde Amazon'dan alınmıştır. Garantisi devam etmektedir. SSD: Samsung 850 EVO SATA III 2.5inc SSD - 27.05.2015 tarihinde EXA Bilgisayar'dan alınmıştır. Toplam 5 yıl garantili olup garantisi devam etmektedir. SABİT DİSK: WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk - 06.06.2015 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Toplam 5 yıl garantili olup garantisi devam etmektedir. Lütfen diğer modellerle karıştırmayınız. En son revizyon FZEX serisidir DVD-YAZICI: ASUS DRW-24F1ST 24x DVD RW - 06.06.2015 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Garantisi bitmiştir - Sadece sistemi ilk kez kurarken takmıştım. Bir daha hiç takmadım ve kutusunda duruyor. GÜÇ KAYNAĞI: EVGA SuperNOVA 850 G2, 80+ GOLD 850W, Fully Modular, EVGA ECO Mode, 10 Year Warranty, Includes FREE Power On Self Tester Power Supply 220-G2-0850-XR - 18.05.2015 tarihinde Amazon'dan alınmıştır. 7 yıl daha garantisi vardır. MODİFİYE GÜÇ KAYNAĞI KABLOLARI: EVGA G2/G3/GP/PQ/P2/T2 Red Power Supply Cable Set (Individually Sleeved) - 22.06.2016 tarihinde Amazon'dan alınmıştır. Faturası yoktur. KASA: Corsair Graphite Series™ 780T Full-Tower PC Case - Siyah - 24.05.2015 tarihinde Amazon.com'dan alınmıştır. Garantisi bitmiştir. Orjinal fanları ( 2 x 14 MM Kırmızı Led alış fanları önde - 1 x 14 MM tahliye fanı arkadadır. KASA İÇİ IŞIKLANDIRMA SİSTEMİ: NZXT HUE Lightning Hub - 13.08.2016 tarihinde Corax Alpha'dan alınmıştır. KASA İÇİ FAN I - 3 Adet: Corsair Air Series™ SP120 High Performance Edition High Static Pressure 120mm Fan - Forumdan Supervisor_ arkadaşımızdan geçen sene almıştım. Hiçbir sıkıntıları yoktur. Kasanın üst tarafındaki ızgaraya yerleştirilmişlerdir. Tahliye fanı olarak çalışıyorlardır. Orjinal kutu içeriği ( kırmızı, mavi, beyaz ve siyah bilezikleri vs. ) mevcuttur. KASA İÇİ FAN II - 1 Adet: Corsair AAir Series™ AF120 Quiet Edition High Airflow 120mm Fan - Forumdan Supervisor_ arkadaşımızdan geçen sene almıştım. Hiçbir sıkıntısı yoktur. Kasanın alt tarafındaki ızgaraya yerleştirilmiştir. Alttan yukarıya itiş fanı olarak çalışıyordur. Orjinal kutu içeriği ( kırmızı, mavi, beyaz ve siyah bilezikleri vs. ) mevcuttur. KASA DİJİTAL EKRAN VE FAN KONTROLÖRÜ: Asus ROG Front Panel - 18.02.2015 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Garantisi bitmiştir. Kılcal çiziği dahi yoktur ve tertemizdir. Fan kontrolcüsü olarak hiç kullanılmadı. Sadece işlemci sıcaklığı takibi ve de HI-FI kulaklık girişi/telefon şarj adaptörü ( Bilgisayar kapalı olsa dahi şarja devam eder. ) olarak kullanıldı. KOMPLE SİSTEM FİYATI : 5000 TL'dir. Tek monitör 1250 TL, tek başına kasa 4250 TL'dir. Monitör kasa satılmadan önce satılmayacaktır. Kasayı bir kaç parça eksik olarak talep edebilirsiniz. Fiyatı ona göre düşürürüm. Eksik olarak istenebilecek parçalar : Üstteki ve alttaki fanlar, harddisk ve SSD'dir. Fiyatta pazarlık ona göre yapılacaktır. ======================================SIKÇA SORULAN SORULAR========================================
Bu bilgisayarı ne için kullandınız ? - Zamanının en iyi oyun bilgisayarlarından birisiydi. Halen de tüm oyunları çok büyük keyifle oynayabileceğiniz bir makinadır. Genel olarak oyunları yüksek ve ultra detaylarda düzgün bir performans ve de kabul edilebilir fps değerleriyle oynatmaktadır. - Hizmet verdiği yıllar boyunca sadece ve sadece oyun amacıyla kullanılmıştır. Ne bir mining, ne de bir başka bir zorlayıcı uygulamaya tabii tutulmuş; monte edildiği günden beri sadece ekran kartı değişikliği yaşamıştır. Alındığı günden beri akım korumalı BELKIN üçlü prizle beraber kullanılmıştır. - Duyabileceğiniz en sessiz sistemlerden birisidir. Tüm fanlar anakarta bağlı olup anakart üzerinden kontrolleri yapılabilmektedir. Gerektiği zaman tüm bilgisayarı susturabilirsiniz. - İşlemci ısı değeri hiçbir hava koşulunda 50 dereceyi geçmemiştir. Yazları 47 derecede, kışları ise 32 derece civarındaki değerleri oyun oynarken görebilirsiniz. - İşlemci stabil olarak 4.3 GHz overclockludur. 2.5 yıldır aynı overclock değerinde çalışmaktadır. Overclock'a endişeli yaklaşan arkadaşlar olabilir ama bilgisayardan anlayan arkadaşlarınıza kasamda kullandığım bileşenlerin kalitelerini sorabilirsiniz. Böylesi bir işlemci soğutucu ve de anakart varken overclock yapmamak anlamsız olurdu. Bir kez olsun ne reset attı, ne de herhangi bir takılma yaptı. Zaten yapmış olduğum overclock; anakartın BIOS ayarında mevcut olan XMP ayarlarıyla gelen overclocktur. 3.5 GHz standart hızı olup bazı kullanıcıların 5.0 GHz'e kadar yükselttiklerini internetten araştırabilirseniz görebilirsiniz. - Ekran kartına hiçbir overclock işlemi yapılmamıştır. - CS:GO'da 250-300 fps, Heroes of the Storm'da 110-144 fps, World of Tanks'te 105-144 fps, Witcher 3'te 48-60 fps, DOOM'da 120-144 fps almaktadır. Bütün bu değerler "ULTRA" - 1920x1080 ve tüm ayarlar son seviye açıkken alınmaktadır. - Hiçbir şekilde virüs, trojan vs. bulaşmadı. Yasal olmayan yazılım kullanılmadı. - Kasa yükseklik olarak masa seviyesinde olup kir ve tozdan uzak bir yerde bulunmaktadır. - Bilgisayar formatlanarak ve de toz temizliği yapılarak teslim edilecektir. Bu bilgisayarı niçin satıyorsunuz ? - Aslında işimi gören ve de kendi paramla topladığım; göz bebeğim bilgisayarımdır ama yurtdışına gitme ihtimalim var. - Bugüne kadar hiçbir sistemimi sonsuza kadar elimde tutmadım. Doğru zamanda satışlarını gerçekleştirdim. Takas düşünüyor musunuz? - Takası an itibariyle düşünmüyorum. - Hayır, güzel arkadaşım gelinlik filan da kabul etmiyorum, bunu da belirteyim. Takas konusunda lütfen ısrarcı olmayınız. Kimler bu ilandan uzak dursun ? - Şımarıkça bir soru olduğunun farkındayım ama inanmanızı isterim ki, son derece yoğun çalışan biriyim. Mümkün olduğu derecede az ve öz konuşma içerisinde bulunan kişilerle görüşmek ve de konuşmak isterim. Ama özellikle belirtmek isterim ki; ölücüler, mezarcılar, zombiler, hayalet avcıları, necromancerlar ve de ölülerin efendisi uzak dursunlar, rica ediyorum. - "YEAAW bu bilgisayarı alacağıma şunu alırım" diyerek ilanı baltalayacak zagorlar da gidip o bilgisayarları alsınlar. Kimseye zorla bilgisayar satmıyorum.
Neden Ankara içi ? - Bu bilgisayar topladığım ilk doğru düzgün sistemimdi ve hep gözüm gibi baktım. Kargocuların çoğunlukla karpuz halcileri gibi çalıştığına inandığım için kesinlikle kargoya vermek istemiyorum. Elden ve temiz bir şekilde ürünü devretmek istiyorum. Bu kadar anlattın ettin ama bu aleti bir de sahada görmek isterim. - Pek tabii ki de en büyük hakkınız. Almayı düşünen arkadaşlarla uygun bir gün ayarlayıp ( Haftaiçi akşam 20:00-21:00 arası , haftasonları da pazar öğleden sonra 14:00 ve sonrası ) bilgisayarımı yerinde görmelerini sağlayabilirim. Benim malımın kalitesi ve de sağlamlığı ortadadır. İstediğiniz her türlü teste tabii tutarım. Parça satışı var mıdır? - Birincil tercihim bilgisayarı bütünüyle satmaktır. Ama bir hafta içerisinde bu amaca ulaşamazsam, parça satışı yapmayı düşünüyorum. Almak istediğiniz parçanın adını ve de bu parça için ayırabileceğiniz miktarı mesaja başlık olarak yazabilirseniz sevinirim. Mesaj sayısının fazla olabileceğini öngördüğümden dolayı bu ricama anlayış göstereceğinizi umuyorum. Pazarlık var mıdır? En son kaça bırakırsınız? - Mantıklı ve makul tekliflerinizi özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Lütfen ilan altında mesajı kirletecek mesaj paylaşımlarında bulunmayınız İLAN RESİMLERİ: CPU-Z | GPU-Z | 3D MARK SCORE - Format sonrası çok daha iyi bir skor verecektir. Test sonucu 27.05.2018 tarihine aittir. | Samsung Magician Info | Nvidia Info MONİTÖR | KASA - 1 | KASA - 2 | KASA - 3 | KASA - 4 | KASA - 5 | KASA - 6 | KASA - 7 | KASA - 8 | KASA - 9
Witcher 3: Wild Hunt - 1920x1080 - 60 Hz - Ultra | Counter-Strike Global Offensive : 1152x864 - 144 Hz - Ultra | World of Tanks - 1920x1080 - 144 Hz - Ultra | Doom - 1920x1080 - 144 Hz - Ultra SİSTEM GENEL GÖRÜNÜM | SİSTEM SICAKLIKLARI - YÜKSÜZ DURUM Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
|