Şimdi Ara

(SATILDI) Orico 9558U3 + 10 TB HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar;

Yaklaşık 1 yıl kadar önce Amazon'dan satın aldığım Orico 9558U3 5 yuvalı harici disk kasasını QNAP NAS cihazı aldığım için satıyorum.

Cihazı internetten araştırabilirsiniz, alüminyumdan oluşan kasası harici güç adaptörü ve büyük soğutma fanıyla oldukça etkilidir.

Cihazın 5 adet SATA 3 (6 Gbps) yuvası var, ben aldığımda 6 TB'lık diskleri destekliyordu, muhtemelen şu anda 8 TB'lık diskleri de çalıştırmaması için bir sebep yok.

Ben cihazı MKV film arşivimi depolamak için kullandım, sıfır gibi tertemizdir. Vuruk, kırık, çizik vb. olumsuz bir tarafı yoktur.

İçindeki 5 yuvaya 3.5" boyutunda HDD takılıyor ve USB 3.0 bağlantısıyla istediğiniz cihaza USB 3.0 hızında veri aktarımı yapabiliyorsunuz.

Elimdeki hepsi aynı olan 5 adet Seagate Backup Plus 2 TB'lık harici diskleri kutusunda çıkartarak bu ürüne takılı kullandım. Harici disklerin boş kutularını da verebilirim isteyene..

Orico 9558U3 + 5 x 2 TB Seagate disk ile birlikte 10 TB'lık bir depolama alanı yaratmış oldum.

Disklerin içinde 8.3 TB boyutunda toplam 1.086 adet MKV film bulunmaktadır. Tamamı çift dublajlı 1080P ve 720P filmlerden oluşmaktadır.

Değerinde her türlü elektronik eşya ile takas olabilir ya da bana 8 TB'lık sıfır HDD alırsanız altını üstünü hesaplarız.

Orico 9558U3 + 5x2 TB Seagate HDD (ST2000DL003)
    SATILDI

Şu anda Orico 9558U3 fiyatı Amazon'da $172,92'dır. 2 TB'lık her bir disk 2. el yaklaşık 150 TL-200 TL'ye satılmaktadır.

Ürünler satılmıştır, hayırlı olsun. @shadow3804

(SATILDI) Orico 9558U3 + 10 TB HDD
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrzrn -- 20 Eylül 2016; 9:58:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabit disk referanslarım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.