Şimdi Ara

SATILDI > MSI TWIN FROZR GTX 770 2GB.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamlar,

Corsair RM850 güç kaynağı ile SLI düzeneğimde ikinci kart olarak kullandığım MSI ekran kartımı satıyorum. SLI düzeneğini ihtiyaç dışı olduğu ve hevesimi aldığım için bırakmaya karar verdim. Kartı 13.12.2013 tarihinde Vatan bilgisayardan satın aldım. Kart şu an için sistemde takılı olduğu ve düzeneği bozmak istemediğimden fotoğrafını kasa içi aldım. Kartı elimden geldiğince temizleyip yollayacağım. Soru işareti bırakmamak adına kartın linki:http://tr.msi.com/product/vga/N770_TF_2GD5.html#hero-overview

Kutu içeriği eksiksiz ve faturası mevcuttur. Garantisi Penta tarafından sağlanmaktadır. Kartın ASIC QUALITY oranı: %90.7 dir. Resmini de eklere yükleyeceğim.

Kartın fiyatı: 625 lira, PAZARLIK YOKTUR.

Ödeme: Önce havale, sonra kargo şeklinde olacaktır.

Ankara'da bazı bölgelere elden teslim mümkündür.

Kargo alıcıya aittir.

Şimdiden teşekkür eder, iyi alışverişler dilerim.
     SATILDI > MSI TWIN FROZR GTX 770 2GB. SATILDI > MSI TWIN FROZR GTX 770 2GB. SATILDI > MSI TWIN FROZR GTX 770 2GB. SATILDI > MSI TWIN FROZR GTX 770 2GB.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     SATILDI > MSI TWIN FROZR GTX 770 2GB. SATILDI > MSI TWIN FROZR GTX 770 2GB. SATILDI > MSI TWIN FROZR GTX 770 2GB. SATILDI > MSI TWIN FROZR GTX 770 2GB. SATILDI > MSI TWIN FROZR GTX 770 2GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 7 Aralık 2015; 15:34:48 >

• Kartın ASIC QUALITY oranı: %90.7 dir

Hocam bu oran ne demek oluyor ? Bilgilendirirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

Kartın ASIC QUALITY oranı: %90.7 dir

Hocam bu oran ne demek oluyor ? Bilgilendirirmisiniz

Selamlar,

GPU-Z algoritma kullanarak kartın üretim kalitesini gösteriyor. Yani kartın üretim kalite oranı diyebiliriz.
  • Gpu z görüntüsünu siz mi aldiniz eger siz aldiysaniz sli disable yaziyor nasil sli olarak kullaniyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrimsoON6679

Gpu z görüntüsünu siz mi aldiniz eger siz aldiysaniz sli disable yaziyor nasil sli olarak kullaniyorsunuz

Driver güncelleyip clean install yaptım. Disabled olmuştur. Çok istiyorsanız, sli enabled yapıp resim çekeyim...

Resmi güncelledim, SLI enabled yazmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 19 Eylül 2014; 21:48:14 >
  • Kendisi çok uzun yıllardır arkadaşım olur, her türlü kefil olurum. Ayrıca fiyat çok iyi, kartla ilgili hiç bir şüpheniz olmasın kendisiyle sık sık görüştüğüm için bilgisayarındaki parçalara çok iyi baktığını biliyorum.
  • Hocam garanti ne kadar var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarlan.3

Hocam garanti ne kadar var

Selamlar,

Penta 2 yıl garanti verdiği için 13.12.2015 tarihine kadar garantilidir.
  • Ürün pSy! isimli üyemize sanalpazar üzerinden satılmıştır. Kendisine çok teşekkür ediyor, güle güle kullanmasını diliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.