Şimdi Ara

SATILDI- MSI H81i - mini ITX Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #MSI Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILDI- MSI H81i - mini ITX Anakart
    SATILDI - Para transferi gerçekleşti, kargo veya elden teslim şekilde tamamlanacak...

----------

Satılık sorunsuz, şu anda sistemimde kullanmakta olduğum MSI H81i mini itx anakartı satmak istiyorum.

Bir aksilik olmazsa bu akşam MSI Gaming serisi bir anakart alacağımdan bu kart boşa çıkacak.

Fiyat 100 TL düşünüyorum.

Sıfırı en düşük 190TL civarlarında sanıyorum. Pazarlıksız fiyattır, PTT kargo ile ücretsiz şekilde gönderebilirim. Garanti vb. var mıydı hatırlayamadım, bulursam onları da ekleyeceğim.

Anakart sistem üzerinde takılı olduğundan şu an için fotoğraf vb. çekemiyorum, becerebilirsem bu akşam, yoksa anca hafta sonu sistemi diğer karta geçirip bunu boşa çıkarır ve fotoğraf çekebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ekleme: Kutusu, kasa için arka aynası vb aksesuarları mevcuttur, bu şekilde verilecektir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.