Şimdi Ara

AMD 8700G 32gb mini itx (arızalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 AMD 8700G 32gb mini itx (arızalı)

Aşağıdaki sistemi toplamıştım, ara ara açılabiliyordu, şu an çok nadir açılıyor sistem. Kırmızı ve sarı debug ışıkları yanıyor. Uzay montaja aldım, QVL uyumlu ram denedim olmadı, anakartı garantiye gönderdim bios update edip geri gönderdiler, bir şey yok dediler. Geldiğinde çalıştı ancak şu an yine pc açılmıyor. Elimde fazladan am5 işlemci olmadığı için deneyemiyorum, ve sök tak yoruldum. Parçaların garantileri devam ediyor. Uğraşmak isteyen varsa alabilir.

MPG B650I EDGE WIFI Anakart - Amazon TR 05.08.2024- kutu var

AMD Ryzen 7 8700G - Sinerji - 05.08.2024 - kutu yok

Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV532G600C30K) - Sinerji - 05.08.2024 - kutu yok

3 Parça Toplam: 20000 TL

Thermalright AXP90-X53 Full Cooper Low Profile CPU Cooler ITX - Amazon US - kutu var

InWin Chopin MAX Kasa (200w psu dahili, kablo girişi US, dönüştürücü kullanıyorum.) - Amazon US - kutu yok

5 Parça Toplam: 27000 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 27000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.